2. El Sistem Topladım Sizce Nasıl Fiyatı Vs

Reaksiyon skoru
1
Kendi Kafanıza göre yorumlar mısınız İyi veya kötü
(3.750 TL)
MSI B550M PRO VDH DDR4 Anakart OEM Win11 LİSANS Varmış
(4.300 TL) Amd Ryzen 5 5600 İşlemci
(7.500 TL) İntel Arc B580 12 Gb Ekran Kartı Haziran 2026 da alındı Kutusu var garanti fatura yok
(3.300 TL) 2x8 Corsair Vengeance LPX 8 GB 3200 MHz CL16
Crucial P3 3D Nand CT500P3SSD8 PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Elimde vardı
(850 TL) Revenge Kule Tipi 3 Fanlı Rainbow Gaming İşlemci Fanı AM5 Soket Tipi 6 Bakır Kanallı Soğutma Sistemi
(450 TL) ARtic mx4 termal macun Kullandım
1786050557470.webp

2. el olarak işlemci biraz pahalı olmuş ekran kartı uygun olmuş ama anlamadığım 2026 hazirandaki ürünün neden garantisi yok.

Fiyatlar makul, sistem de güzel olmuş. Psu ne aldın?

Bulunduğun sempte göre değişir fiyatlar ama bence bir tık pahalı gibi geldi ki ssd ye bütçe yok kendinden çıkmış. Ekran kartı ne kadar stabil arakdaşımda var problem yok cayır cayır kullanıyorum diyor 007 james bond gibi güncel oyunları bile oynadı yani ama güven vermiyor bana. Yine de toplamışsın emek vermişsin 3 5 e bakma içine sindiyse kazasız belasız kullanırsın umarım dostum. Hayırlı olsun.

O ne saçma bir sebepmiş ya verince ne oluyor sistemini gasp mı ediyormuşsun

Bulunduğun sempte göre değişir fiyatlar ama bence bir tık pahalı gibi geldi ki ssd ye bütçe yok kendinden çıkmış. Ekran kartı ne kadar stabil arakdaşımda var problem yok cayır cayır kullanıyorum diyor 007 james bond gibi güncel oyunları bile oynadı yani ama güven vermiyor bana. Yine de toplamışsın emek vermişsin 3 5 e bakma içine sindiyse kazasız belasız kullanırsın umarım dostum. Hayırlı olsun.
3 5 ekleyip satabilirmiyim acaba

Hayırlı olsun hocam güzel olmuş

3 5 ekleyip satabilirmiyim acaba
Al sat için diyorsan parça parça daha çok kâr edersin satacak olursan ama uzun sürer diğer türlü komple satmak istiyorsan parça parça satmaya göre daha uygun olur daha hızlı gider bu durum bulunduğun lokasyona göre de değişkenlik gösterir her malın alıcısı vardır satmak gibi düşüncen varsa Çek fotoğraflarını koy ilana ilanda beklerken de kullan

Geri