Yardım RTX 5070 ve Rtx4070 Ti Super Arasında Kalıyorum Sizce Hangisini Seçmeliyim?

33k altında garantili yok
Sende amd yok muydu hocam nvidia saflarına mı katiyoruz seni😅 4k kullanmayacaksan 5070 seni hayli hayli götürür o zaman sıkıntı yok. Seninde gönlün onsa gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

o zaman 5070 de alabilirsin ama 5070te 4k oynamak daha sıkıntı
Spiderman 2 4k ultra rt max fg 2x dlssq 11.4 kullanıyor. Bazı oyunlar haric cok sıkıntısı yok. O oyunlarda da 2 ayar düşürsen devam eder zaten kart. Yine de 4070ti s kadar uzun ömürlü olmaz

o zaman 5070 de alabilirsin ama 5070te 4k oynamak daha sıkıntı
Pek fark eder mi emin değilim şuan 4k sadece bir düşünce ultra takıntım yok zaten

Sende amd yok muydu hocam nvidia saflarına mı katiyoruz seni😅 4k kullanmayacaksan 5070 seni hayli hayli götürür o zaman sıkıntı yok. Seninde gönlün onsa gibi

Spiderman 2 4k ultra rt max fg 2x dlssq 11.4 kullanıyor. Bazı oyunlar haric cok sıkıntısı yok. O oyunlarda da 2 ayar düşürsen devam eder zaten kart. Yine de 4070ti s kadar uzun ömürlü olmaz
nvidia saflarına katılmak mevzu değil ki benim amd nin garanti bitiyor 9070xt alacaktım normalde ama pek faydası olmuyor video felan çekicem oyun oynuyorum nvidia broadcast güzel çalışıyor bir çok uygulamayşa 3060 12Gb kullanmıştım zaten şimdide 5070 Alak pek bir şey değişmiyor hayatımdan -11K yazması dışında bakalım

Telefonumu yaptırdıktan sonra kalan paraya göre 30-32K lük bir kart almayı düşünüyorum param nakit olucak ikinci el alsam daha mantıklı olucaktır ve beyaz olsun istiyorum 3 fanlı

Şuanlık 2K da kullanacağım ama ileride 4K oled veya Uw bir monitöre geçmeyi düşünüyorum şuan monitör almayacağım ama aklımda bu düşünce var 12Gb ultra olmasa bile highda açıyor bir çok şeyi 5070 ama 4070Tis 5070Ti a yakın güçte ve 16Gb Ram benzer fiyatlara bulunuyor

Yeni teknoloji ve 12Gb kart var birde eski ama yeni nesille aynı güçte cihaz var teknoloji olarak geride sizce hangisini almak mantıklı bu durumda
Nebi Akgün:
Bu adamın videolarını izle.
5070 ekran kartını öneririm.

Nebi Akgün:
Bu adamın videolarını izle.
5070 ekran kartını öneririm.
Son zamanlarda çok Msi övüyor veya çok üstün gördüğü için izlemiyordum ama bakarım eve gidebilirsem eğer

Sponsorluk... diyorduk da bizi lincliyolardı
Sponsorluk aldığını kendi de söylüyo zaten, bütün testleri MSI parçalarla yapıyor, "sağolsun MSI 5000 serisi kartları video için yolladı" diyerek, anakartlar vs tabi övecek :)
Ben izleyemiyorum ama artık bu adamın videolarını, 10 dk lık konuyu 40 dk ya uzatıyor ki izlenme süresinden kazansın, benim o kadar vaktim olsa açar film dizi izlerim.

5070 yeni nesil daha uzun ömürlü kas gücü olarak belki zayıf olsa da mfg var

Sponsorluk aldığını kendi de söylüyo zaten, bütün testleri MSI parçalarla yapıyor, "sağolsun MSI 5000 serisi kartları video için yolladı" diyerek, anakartlar vs tabi övecek :)
Ben izleyemiyorum ama artık bu adamın videolarını, 10 dk lık konuyu 40 dk ya uzatıyor ki izlenme süresinden kazansın, benim o kadar vaktim olsa açar film dizi izlerim.
Ondan bahsetmiyorum msi özelinde değil. Genel tüm videoları. Neyi övüp neyi gömüyosa karsı taraftan sponsorlugu var.

Ondan bahsetmiyorum msi özelinde değil. Genel tüm videoları. Neyi övüp neyi gömüyosa karsı taraftan sponsorlugu var.
Benden bundan dolayı çok izleme taraftarı değilim ve sorulan sorulara benim kanalda bu tarz sorular olmaz vs vs yok daha iyi sorular lazım soruyorsun mesela cevapta vermiyor ondan beridir saldım izlemiyorum

5070 yeni nesil daha uzun ömürlü kas gücü olarak belki zayıf olsa da mfg var
7800xt kadar kas gücü var gayet yeterli bu arada

Benden bundan dolayı çok izleme taraftarı değilim ve sorulan sorulara benim kanalda bu tarz sorular olmaz vs vs yok daha iyi sorular lazım soruyorsun mesela cevapta vermiyor ondan beridir saldım izlemiyorum

7800xt den % 10 ila 20 daha güçlü. 7800xt nin yakaladıgı 2 3 oyun var onlarda genel olarak amd kartlarda daha iyi calısıyor.

Yeni nesilde kas gücü eskisi kadar bence o kadar önemli değil hocam. Yapay zeka fazlasıyla ön planda. Rx 7600 de kullandım rtx 4060 da ikisi de performans olarak denk kartlar ama ben 4060 da yazılım olarak özellikle stabilite konusunda daha memnundum. Şimdi rtx 5070 var mfg 4x açtım cod warzone da 160 fps alırken 4060 la 440 almaya başladım. Ben şahsen alacak olsam rx 9060xt aşağısı almam. Amd şahsi görüşüm olarak nvidiadan yapay zeka olarak geride hala. Görüntü dlls e göre daha çok bozuluyor. Bence rtx 5070 ti ile yola devam.

Yeni nesilde kas gücü eskisi kadar bence o kadar önemli değil hocam. Yapay zeka fazlasıyla ön planda. Rx 7600 de kullandım rtx 4060 da ikisi de performans olarak denk kartlar ama ben 4060 da yazılım olarak özellikle stabilite konusunda daha memnundum. Şimdi rtx 5070 var mfg 4x açtım cod warzone da 160 fps alırken 4060 la 440 almaya başladım. Ben şahsen alacak olsam rx 9060xt aşağısı almam. Amd şahsi görüşüm olarak nvidiadan yapay zeka olarak geride hala. Görüntü dlls e göre daha çok bozuluyor. Bence rtx 5070 ti ile yola devam.
Sağolasın hocam anlatmışsın mevzuyu baya bir ama 5070 alıcam üstüne çıkmaya gerek yok diye düşünüyorum +10-12K vericem o paralarda boru değil şimdi

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,864
Üyeler
200,798
Son üye
utku_aaydin

Geri