❌İndirim Bitti! Efsane İndirim Ugreen 48.000 Mah 300w 5 Portlu Şarj İstasyonu 1999tl

50K hocam , çok uyguna bir şey gelirse alırım. 27K'ya S24 Ultra 512 GB geldi bugün Teknosa'ya, alamadım maalesef.
anladım , hayırlısı bakalım black friday de benim beklentim yüksek , honor 600 ü , 20 k görürüz gibi , çünkü kulis den duyduğum kadarıyla 400 modelinin çeyreği kadar satmış , veri yanlış olabilir ama 400 kadar satmadığını biliyoruz

uygun fiyatlı böyle yüksek mAH değeri olan başka ürünler var mı

bilmiyorum da bu site bana buram buram tokat gibi geldi. site hiç güvenilir değil. klon siteye benziyor. umarım ürününüz gelir. yapay zekaya bu konuda güvenmeyin. sitenin hiçbir yerinde adam gibi resmi bilgi yok. Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. sitesinde bu site ile hiçbir bağlantı yok. bence alan arkadaş yarın mesai saatlerinde direk Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. yi aramasını öneririm.

1786057981932.webp

Son düzenleme:
bilmiyorum da bu site bana buram buram tokat gibi geldi. site hiç güvenilir değil. klon siteye benziyor. umarım ürününüz gelir. yapay zekaya bu konuda güvenmeyin. sitenin hiçbir yerinde adam gibi resmi bilgi yok. Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. sitesinde bu site ile hiçbir bağlantı yok. bence alan arkadaş yarın mesai saatlerinde direk Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. yi aramasını öneririm.

Alıntıyı görüntüle
Dediğin olabilir hocam ama bence dediğin gibi olsa tüm ürünleri ya da en azından bir kaç ürünü de böyle çok yüksek bir indirime sokup daha fazla kişiyi dolandırırdı. İdefix ve PttAVM'de Ugreen Türkiye diye bir satıcı var, onların internet sitesi olduğunu düşünüyorum ben şahsen.

Dediğin olabilir hocam ama bence dediğin gibi olsa tüm ürünleri ya da en azından bir kaç ürünü de böyle çok yüksek bir indirime sokup daha fazla kişiyi dolandırırdı. İdefix ve PttAVM'de Ugreen Türkiye diye bir satıcı var, onların internet sitesi olduğunu düşünüyorum ben şahsen.
hocam tanımıyorum ama site güven vermedi bana. alanadını almak basit iş. bu devirde site klonlamakta güzel iş. umarım ben yanılırım ama gören arkadaş instagram reklamlarından gördüğünü söyleyince daha da işkillendim açıkçası. sitede ne bir bilgi formu mersis numarası vs var onuda geçtim Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. sitesinde bu markalarıyla alakalı hiçbir ibare yok. benim gözümde öğrenmenin tek yolu Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. yi aramak olur.

https://www.instagram.com/ugreen.turkiye/ bu instagram sayfası bu siteye yönlendiriyor ve pek sahteye benzemiyor. baya eski bir sayfa ve paylaşımlar da eski.
https://ugreenofficial.tr/mesafeli-satis-sozlesmesi mersis numarası eklenmiş.
hocam tanımıyorum ama site güven vermedi bana. alanadını almak basit iş. bu devirde site klonlamakta güzel iş. umarım ben yanılırım ama gören arkadaş instagram reklamlarından gördüğünü söyleyince daha da işkillendim açıkçası. sitede ne bir bilgi formu mersis numarası vs var onuda geçtim Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. sitesinde bu markalarıyla alakalı hiçbir ibare yok. benim gözümde öğrenmenin tek yolu Boğaziçi Bilgisayar Ticaret ve Sanayi AŞ. yi aramak olur.

50K hocam , çok uyguna bir şey gelirse alırım. 27K'ya S24 Ultra 512 GB geldi bugün Teknosa'ya, alamadım maalesef. Çok hızlı bitti çünkü
Çok iyiymiş. Paylaşıldığını göremedim burada. Bunların paylaşıldığı bir grup var mı?

Alıntıyı görüntüle
site bence de fake gibi instagram linkleri bile çalışmıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,231,980
Üyeler
200,814
Son üye
plankton

Geri