Masaya Vurunca Goruntu Dondu Sonra Geri Geldi

Reaksiyon skoru
63
Herhangi bir ses cikmadi, sadece ekran dondu. Oyun oynarken masaya 2-3 kere vurdum boyle oldu. Sonra kapatip actim ilk basta sinyal yok dedi fakat sonradan duzeldi. Simdi guc girisi pinlerine goz gezdirdim (fiziksel olarak bakmadim) sonra hdmi kablosunu kontrol ettim takiliydi. Bu normal mi?

ram temassızlığı olabilir.geçen bende biraz kasayı oynattım pc dondu.bir daha sinyal gelmedi.fanlar deli gibi dönüyordu ama bios okuyamıyordu sistemi.ram oksitlenmiş ufak bir harekette temassızlığa neden oluyormuş herhalde.silgiyle sildim düzledi.şu an normal.şu oksitlenmeye çözümü gigabayt anakartlarda çzömüştü sanırım.geçen snelerde öyle reklam yapıyordu.ram üreticileri de bakır ram ayakları yerine oksitlenmeyen madde kullansalar daha iyi olur.ram zaten pahalılandı iyice bari ayaklarına birkaç gr altın koysunlar değsin verdiğin paraya :).

ram temassızlığı olabilir.geçen bende biraz kasayı oynattım pc dondu.bir daha sinyal gelmedi.fanlar deli gibi dönüyordu ama bios okuyamıyordu sistemi.ram oksitlenmiş ufak bir harekette temassızlığa neden oluyormuş herhalde.silgiyle sildim düzledi.şu an normal.şu oksitlenmeye çözümü gigabayt anakartlarda çzömüştü sanırım.geçen snelerde öyle reklam yapıyordu.ram üreticileri de bakır ram ayakları yerine oksitlenmeyen madde kullansalar daha iyi olur.ram zaten pahalılandı iyice bari ayaklarına birkaç gr altın koysunlar değsin verdiğin paraya :).
Anakartim gigabyte b650 s2h hocam

Ekran kartını iyice oturt vidaları sık ramler sök tekrar tak. Hdmi kablosu güç kablosu vb kabloları da iyice oturt

Bir dahaki sefere daha sert vurursanız sorununuz hepten çözülecektir denendi ve onaylandı

Geri