Wraith W75v2 Nasıl Sizce Kötümü ?

Reaksiyon skoru
7
kuzenim hediye olarak almıs bundan önce vgn a75 kullanıyordum sorun yoktu fakat w75v2 için bazılarında pcb problemi ve çalışmama problemi oldugunu gördüm kötü bir klavyemi oysaki sevinmiştim güzel görünüyor diye fps oyunları oynarım cok sık

Parasını hem haketmiyor Hem kronik Tuşlar bir çalışıyor bir çalışmıyor
Rapid trigger ı da çok iyi diyemeyiz

Farklı modellere yönel bilgim yok klavyeler konusunda ama bu Dediğim şeyler sekmez herkesden duymaktan kullağım çınladı

Farklı modellere yönel bilgim yok klavyeler konusunda ama bu Dediğim şeyler sekmez herkesden duymaktan kullağım çınladı
hediye bu kargoyada verildi umarım sıkıntısız olur benimki

hediye bu kargoyada verildi umarım sıkıntısız olur benimki
Değişik bir klavye kanka daha önce bende Kullandım tuşlar bir çalışıyor bir çalışmıyor sonra kendi kendine düzeliyor
Klavye kendi ayarlarını resetliyor filan Değişik bir şey
Kasası da kaliteli hissetirmiyor

Sadece övebileceğim şey Wraith in garantisi
Klavyenin switch sesi
Ve Rgb si

Kanka bende satmadan önce v1 modeli vardı ona da yüzlerce kişi problemli sıkıntılı ıvır zıvır yorumu yapıyordu, benim kullanımımda 1 tane sorunla karşılaşmadım, sarı siteden sattığım kişi de 1 tane sıkıntı yaşamadı (Ben 2 yıl kullandım o hala kullanıyor sanırım). Bence bu tarz problemler biraz üründen ürüne veya kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor tıpkı monitörlerde olduğu gibi. V2 modelinde V1'de olan bazı problemleri giderdiler diye okumuştum bir yerde ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ayrıca rapid trigger dediğimiz özellik de inanın ki sizi öyle yukarı seviyelere fırlatacak bir özellik değil, o oyunda zaten iyiyseniz size ek avantaj sunabilecek (pozisyondan pozisyona) bir özellik. Parasını hak etmediği konusunda size katılıyorum gerçekten anlamsız bir fiyat.

Kanka bende satmadan önce v1 modeli vardı ona da yüzlerce kişi problemli sıkıntılı ıvır zıvır yorumu yapıyordu, benim kullanımımda 1 tane sorunla karşılaşmadım, sarı siteden sattığım kişi de 1 tane sıkıntı yaşamadı (Ben 2 yıl kullandım o hala kullanıyor sanırım). Bence bu tarz problemler biraz üründen ürüne veya kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor tıpkı monitörlerde olduğu gibi. V2 modelinde V1'de olan bazı problemleri giderdiler diye okumuştum bir yerde ne kadar doğrudur bilemiyorum. Ayrıca rapid trigger dediğimiz özellik de inanın ki sizi öyle yukarı seviyelere fırlatacak bir özellik değil, o oyunda zaten iyiyseniz size ek avantaj sunabilecek (pozisyondan pozisyona) bir özellik. Parasını hak etmediği konusunda size katılıyorum gerçekten anlamsız bir fiyat.
vgn a75 kullanıyordum knk ondan iyidir heralde benim arkadaşımdada wraith v1 var hiçbi sorun yasamadı suana kadar

Rapid trigger Cs de çok etkiliyor Hocam emin ol fps oyuncusuyum mad 68 he de kullandım Baya fark ettiriyor rapid trigger movement ı

Tereyağı gibi kayıyorsun

Valorantda bu tarz şeyler çok optimize deil Ama cs de hatta hile olarak bile algılıyor rapid trigger yasak

Ayrıca Her kullanıcıda olacak diye bir şey yok technopatdan da okuyabilirsin Tiktokda instagramdada etiket atıp şikayet eden kişi sayısı çok
Bu olaya bende tanığım v1 kullanmışsın ben v2

V2 de yazılım işi zaten berbat webden ayar yapıyoruz Ama kendini resetliyor rgb ayarını değiştiriyor Bazen webe giriş yapamıyorum klavyeyi görmüyor

Rapid trigger Cs de çok etkiliyor Hocam emin ol fps oyuncusuyum mad 68 he de kullandım Baya fark ettiriyor rapid trigger movement ı

Tereyağı gibi kayıyorsun

Valorantda bu tarz şeyler çok optimize deil Ama cs de hatta hile olarak bile algılıyor rapid trigger yasak

Ayrıca Her kullanıcıda olacak diye bir şey yok technopatdan da okuyabilirsin Tiktokda instagramdada etiket atıp şikayet eden kişi sayısı çok
Bu olaya bende tanığım v1 kullanmışsın ben v2

V2 de yazılım işi zaten berbat webden ayar yapıyoruz Ama kendini resetliyor rgb ayarını değiştiriyor Bazen webe giriş yapamıyorum klavyeyi göklav
klavyede sorun olmama ihtimalidemi var

Wraith deniyor, olduğundan da fazla değer görüyor. Bence Havit ayarında bir şirket. Üstelik satış sonrası destek de genelde sorunlu. Direkt kullanmadım ama araştırırken bütçeme uygun olmasına rağmen direkt elemiştim.

Geri