Radeon RX 9070 XT Taichi’Li Sistem İçin Psu Önerisi ?

Reaksiyon skoru
46
Asus B650M-R
7500F + Phantom Spirit 120
2x 16GB 6k Mhz CL30 ram
2 tane sata ssd (ilerde 2tblık m2 de girecek)
9070XT Taichi

Kartı henüz takmadım. Bu sistemi Enermax Maxpro 3 700W bir süre idare edebilir mi yoksa direkt 850W ve üstü gold bir PSU mu çözmek gerekir? Bir de 9800x3d vs gibi bi upgrade olursa gold bir 850W PSU yeterli kalacak mı? Şu an fiyatı iyi diyebileceğiniz öneriler var mıdır?

Bir süre idare eder, 850W bişi denk gelince indirimde yapıştır girsin. 9800 sorun olmaz zaten.

Amd Driver hataları, Amd pişmanlıktır konularını şimdiden hazırla hocam sen

Kapanma falan dışında bi sorun olmaz herhalde
Hocam kapanma olmaz. 700 W çekmez sistem sanırım. 600 maks çeker bu sistem sanırım. Undervolt da yaparsınız isterseniz ben hiç bişi yapmadım. Taichi 9800x3d var bende de 850W psu yetiyor her türlü.

360w tdp karta 700w psu işi
bi de e tier
power spikelarda kart saldırıya geçer artık psuya
Anlatmayı denedim hem de defalarca, artık saldım. Amd driver hataları konularına da girmiyorum bundan sonra.

Anlatmayı denedim hem de defalarca, artık saldım. Amd driver hataları konularına da girmiyorum bundan sonra.
Öneriniz var mı hocam? “Bu psu varken hiç takmayın veya kısarak kullanın” gibi bir tavsiye veya şu an fiyatını iyi gördüğünüz yeterli bir psu?

Öneriniz var mı hocam? “Bu psu varken hiç takmayın veya kısarak kullanın” gibi bir tavsiye veya şu an fiyatını iyi gördüğünüz yeterli bir psu?
O Psu ile kullanma.

En düşük bunu kullan ama saat 10’daki indirimleri de bir gör almadan önce.

O Psu ile kullanma.

En düşük bunu kullan ama saat 10’daki indirimleri de bir gör almadan önce.
buna ne dersin?

Prime modelini A750GL modeliyle kullanıyorum sorunsuz. Ama o kart daha fazla güç çeker ve uzun ömürlülük açısından 850W kaliteli bir psu almanı öneririm.

buna ne dersin?

Bu da A tier bir Psu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,071
Üyeler
201,118
Son üye
Ryuga428

Geri