Lolcüler Klasik Modu Nasıl Buldunuz?

Era.

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
1786115597650.webp

Ben şahsen harika buldum. Çok eğlenceli bir mod. Zamanla eski Fiora gibi Xin Zhao karakterlerde gelecektir diye düşünüyorum. Eski rün sistemi, eski klasik karakterler, eski skiller... gerçekten bayıldım. Belki ilerleyen zamanlarda dahada gelişebilir. Bir mod gibi ama zamanla rank sistemi daha derinleştirilebilir. Hali ile mod gibi olduğu için bir çok kişi sabote edebilir. Bunların yaşanmaması için rank sisteminin düzeltilmeside iyi olacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz?

1-2 aydır oynamiyorum çimenlere basmak güzelmiş

1-2 aydır oynamiyorum çimenlere basmak güzelmiş

Hiçbir şeyi abartmamak lazım zaten. Ben sadece hafta sonları akşam üzeri 1-2 saat oynuyorum. Ne kadar oyuncu PC yapsamda ne eski hevesim var nede dediğin gibi çimenlere basma zevkinden mahrum kalabilirim.

Klasik modda aram şamata oynuyoruz, inanılmaz keyifli. O ne olduğu belirsiz charlar ve itemler gitmiş, eski charların güncel halleri var. Ara ara da klasik modda normal oyun giriyoruz ama katılıyorum çimenlere basmak, sitedeki kedileri beslemek, havuza/denize girmek de güzel

Bu mod yüzünden lol tekrar başlamak istiyorum ama eski hesabımı kaybettim, sizce lol hesap satın almak mantıklı mı, yeni hesap açıp 60 şampiyon açmak çok zor diye hatırlıyorum.

Yok zor değil hoş geldin hediyesi olarak açıyor şampiyon paketini. Oyun oynadıkça IP hediyesi ve Rün sayfası hediyeleri oluyor. Rünleri açmakta kolay dizmekte. Biraz oyun oynayıp ödülleri ve seviyeleri açacaksın işte çok mazot yakmıyor.

Lol TR ye ilk serverlarını açtığı zamanları hatırlıyorum. Lise 1-2 zamanlarımı hatırlattı :) Sadece SS bildirimlerinin olmasını beğenmedim. Gerçekten klasik yapmak istiyorlarsa ping bildirimlerini kaldırıp eskiden yaptığımız gibi koridorda rakip yoksa chat' e "ss" yazmak daha güzel olurdu.. "Mid ss " , "top ss" vsvs..

Alıntıyı görüntüle

Ben şahsen harika buldum. Çok eğlenceli bir mod. Zamanla eski Fiora gibi Xin Zhao karakterlerde gelecektir diye düşünüyorum. Eski rün sistemi, eski klasik karakterler, eski skiller... gerçekten bayıldım. Belki ilerleyen zamanlarda dahada gelişebilir. Bir mod gibi ama zamanla rank sistemi daha derinleştirilebilir. Hali ile mod gibi olduğu için bir çok kişi sabote edebilir. Bunların yaşanmaması için rank sisteminin düzeltilmeside iyi olacaktır. Siz ne düşünüyorsunuz?
2 maç attım baydı full toxic insanlar dolu. 15k saat lolüm vardır ama son zamanlar lol sarmıyor. Dota 2 başladım keşke daha önceden başlasaymışım diyorum daha keyifli çünkü. Classic felan hikaye.

Lol TR ye ilk serverlarını açtığı zamanları hatırlıyorum. Lise 1-2 zamanlarımı hatırlattı :) Sadece SS bildirimlerinin olmasını beğenmedim. Gerçekten klasik yapmak istiyorlarsa ping bildirimlerini kaldırıp eskiden yaptığımız gibi koridorda rakip yoksa chat' e "ss" yazmak daha güzel olurdu.. "Mid ss " , "top ss" vsvs..

O zamanda ping vardı diye hatırlıyorum ama böyle detaylı yoktu. SS verme olayı güzeldi.

Alıntıyı görüntüle

Bos ya 10 senelik oyuncuyum her güncelleme okeydi son 10 çar ve draktar gidene kadar

2 maç attım baydı full toxic insanlar dolu. 15k saat lolüm vardır ama son zamanlar lol sarmıyor. Dota 2 başladım keşke daha önceden başlasaymışım diyorum daha keyifli çünkü. Classic felan hikaye.

Toxic insana yapacak hiçbir şey yok.

1786120594657.webp

Karşımda Kassadin vardı lane'de eline verdim 8-0 oynadım ayrıca dive'a çıkıp ezilen bot lane'e destek çıktım. Sonra vayne küfür edip oyundan çıkıp AFK kaldı. Buna rağmen hayvan gibi kasıp oyunu domine ettim. Sonra soraka çıktı sen killdog'sun dedi. Harbiden toksikler ki toksiklik kelimesini baştan yazdırırlar.

1786120749497.webp

Oyunun sonunda 50K hasar atıp maç sonu kildog ilan ediliyorum :)

Bence güzel zevkli mod ama yeni kostümlerle girenler oluyor o zaman tadı kaçıyor biraz.

Geri