Koçtaş 7000 Btu Mobil Klima, 11 M² Oda İçin Yeterli mi?

Kathender

80+
Reaksiyon skoru
89
Arkadaşlar, ben bütçem el verdiği için aldım. İyice araştırdım, mobil diyor; klima direkt içerisinde kompresör var. 7000 BTU'luk üstüme vururum, direkt üstüme vurduğumda beni üşütecek kadar soğutur mu? Sesten falan sesli çalışırsa da ben rahatsız olmam, komşular çok olmasın, o bana yeter. Ve fiyatı nasıl, sizce iş görür mü? Maksimum bütçem buydu, başka da çıkamazdım. Ne düşünüyorsunuz?
1786122433661.webp

1786122702029.webp

bu tarz klimalar feci sesli ama odayı mesela 1 saat en alt derecede soğutup sonra kapatıp öyle 2-3 saat idare ederek kullanırsan iş görür zaten düzgün klima taktırsan 30 bin verecektin öyle düşün sessiz vs olsun dersen bu fiyata sulu klima yerine normal klima şans eseri valla ses harici buz gibi yapar

bu tarz klimalar feci sesli ama odayı mesela 1 saat en alt derecede soğutup sonra kapatıp öyle 2-3 saat idare ederek kullanırsan iş görür zaten düzgün klima taktırsan 30 bin verecektin öyle düşün sessiz vs olsun dersen bu fiyata sulu klima yerine normal klima şans eseri valla ses harici buz gibi yapar
Yok ben sesten problem olmam açık kalsın ses benim için hiçbir problem değil hatta böyle sesler geceleri falan uykumu getiriyor komşu için sıkıntı olur mu o sesler? ekstra olarak ben bunun hortumunu nasıl yapacağım eski tip pencerem böyle kitler falan 3bin 4 bin tlden başlıyor yandık.
1786123648830.webp

Hocam vantilatör bile 15 metrekareyi soğutuyorken bunun soğutmama şansı yok gibi sanki :)

Yok ben sesten problem olmam açık kalsın ses benim için hiçbir problem değil hatta böyle sesler geceleri falan uykumu getiriyor komşu için sıkıntı olur mu o sesler? ekstra olarak ben bunun hortumunu nasıl yapacağım eski tip pencerem böyle kitler falan 3bin 4 bin tlden başlıyor yandık. Alıntıyı görüntüle
genelde kutudan cıkması lazım da cıkmazsa 14000 TL'ye falan gördüm trendyolda hortumu da klasik boş damacana alırsın içine koyarsın doldukça tuvalete dök hemen dolmaz zaaten :D

genelde kutudan cıkması lazım da cıkmazsa 14000 TL'ye falan gördüm trendyolda hortumu da klasik boş damacana alırsın içine koyarsın doldukça tuvalete dök hemen dolmaz zaaten :D
14 bin mi yuh pes hocam :D 1400 demek istediniz galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam vantilatör bile 15 metrekareyi soğutuyorken bunun soğutmama şansı yok gibi sanki :)
Valla haklısınız hocam, umarım sapa sağlam gelir, sizce fiyatı nasıl? ben korktum ucuz falan görücne acaba teşhir vs mi diye.

Fiyatı fena değil o paraya kule tipi vantilatör satıyorlar da bunu takmak için cama modifiye yapacaksın farkındasın değil mi ? Soba borusu gibi borusu yok mu bunların

Arkadaşlar, ben bütçem el verdiği için aldım. İyice araştırdım, mobil diyor; klima direkt içerisinde kompresör var. 7000 BTU'luk üstüme vururum, direkt üstüme vurduğumda beni üşütecek kadar soğutur mu? Sesten falan sesli çalışırsa da ben rahatsız olmam, komşular çok olmasın, o bana yeter. Ve fiyatı nasıl, sizce iş görür mü? Maksimum bütçem buydu, başka da çıkamazdım. Ne düşünüyorsunuz?Alıntıyı görüntüle
7.000 x 2 = maksimum 14 m2 için yeterli btu m2 hesabı genelde btu x2 = m2

14 bin mi yuh pes hocam :D 1400 demek istediniz galiba.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Valla haklısınız hocam, umarım sapa sağlam gelir, sizce fiyatı nasıl? ben korktum ucuz falan görücne acaba teşhir vs mi diye.
İndirim takip eden birisi olarak fiyat çok güzel ve kaçırdığıma :) hayret ediyorum

Geri