Japonya'dan Ne Alınır ?

Askhasann

80+
Reaksiyon skoru
5
Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra japonyaya gideceğim tokyo ve osakaya. aklımda baya alınacak bişey var saat telefon işlemci macbook rayban meta dron kamera vs fakat benim aklıma gelmeyip sizin aklınıza gelen ordan da alıp satabileceğim valizde de çok yer kaplamayan veya kaplayan da olur varmıdır aklınıza gelen bişeyler

Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra japonyaya gideceğim tokyo ve osakaya. aklımda baya alınacak bişey var saat telefon işlemci macbook rayban meta dron kamera vs fakat benim aklıma gelmeyip sizin aklınıza gelen ordan da alıp satabileceğim valizde de çok yer kaplamayan veya kaplayan da olur varmıdır aklınıza gelen bişeyler
illa alıp satmak amaçlı da düşünmeyin alıp kullanabileceğim şeyler de olur

Figür

pc parçası burdan pahalı switch ps alınır onun dışında saat de uygun diye biliyorum

mont

Uniqloya gidip bulduğunu alabilirsin. Benim gözüm kararmıştı kalitesine göre ciddi ucuz basic ürünleri var.
YD iPhone istiyorsan en uygun fiyatlı yerlerden birisi onu alabilirsin.
Japonya özel olmayan konsol bulursan onlar da ciddi ucuz oluyor.
Saat ve meta rayban zaten bahsetmişsin onlar da piyasanın ciddi altında.
Figür sevenler için cennet diyorlar benim ilgim yok diye bakmadım ama ucuz duruyorlardı.

3 hafta falan önce kontrol ettirmiştim buraya kıyasla kameralar ve aksesuarları baya ucuza geliyor bakabilirsin

Figür alabilirsin alıp satmak için pokemon kartları alabilirsin.

Aklıma gelmişken genel ayakkabılar çok ucuza geliyor. New Balancelar yarı fiyatından daha uyguna geliyor. Ülkemizde Onitsuka Tiger kıtlığı var 3-4te 1i fiyatına bulabiliyorsun. Shibuyadaki ABC Martta güzel ürünler bulmuştum tavsiye ederim.

Saat, ayakkabı, giyim ürünleri (tişörtler inanılmaz iyi), oyun konsolları, gamepad, figürler, viski

Kendine güzel bir şef bıçağı alabilirsin .
Vallaha ya teknolojik eşyaları Türkiye'de de bulursun da kaliteli bıçağı Türkiye'de bulamıyorsun eskiden yurtdışından getirirdik artık o da yok, TR de düzgün yapabilen de yok
7k ya plastik 56 Hrc satiyorlar tahta saplı olanlar direk söğüş zaten

Son düzenleme:
Aklıma gelmişken genel ayakkabılar çok ucuza geliyor. New Balancelar yarı fiyatından daha uyguna geliyor. Ülkemizde Onitsuka Tiger kıtlığı var 3-4te 1i fiyatına bulabiliyorsun. Shibuyadaki ABC Martta güzel ürünler bulmuştum tavsiye ederim.
ayakkabılar da aklımda burdan tabiricaizse çarık giyip oraya gidip çöpe atıp daha fazla ayakkabı almayı planlıyorum :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

pc parçası burdan pahalı switch ps alınır onun dışında saat de uygun diye biliyorum
oyuncu mouse klavye kablosuz oyuncu kulaklığı falan almayı düşünüyorum varmıdır aşırı pahalı olmayan hz leri yüksek mouse klavye markası tavsiye edebileceğin, ayrıca çok ses çıkartan mekanik klavyeleri sevmiyorum

Geri