mcnalper
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir yandan da almışken al 5080 diyorum yetmediği yerde satıp yeni seriye geçilebilir 6000 serisi gibi vs. diyorum da 5080 alınca da çok para vereceğim için satıp PSU ve yeni nesili alır mıyım emin değilim yani.Böyle bir şey mümkün deil Rtx 5090 bile olsa 10 sene götüremez
Rtx 5080 4k max grafik Ömrü 4-5 sene olur taş çatlasa 5.5 sene Ama (Ultra Grafik) den bahsediyoruz
Ama bununla ilgili net bir şey söylenemez bile Ben tahminimce diyorum
Rtx 5080 bile olsa 4k ultra grafik Bazı oyunlarda Zorlanabiliyor rt den bahsetmiyorum bile
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5070 ti da Çok saçma ki hocam 5070 ti parasına 5080 var zaten
Eskiden 50k taş çatlasan 55k idi 5070 ti Ama artık fiyatları öyle olmadığı için Alınmaması gereken bir kart
9070 xt alsın takılsın Aynı güç 5070 ti bir şey sağlamayacak sadece 15k cebini yakacak
Yok yahu o kadar da değil hocamknk o zaman 2 tane rtx 4080 çek tyoplam 32gb vram olsun sana
böyle 15 yılda fgider
Sürekli değişimi pek sevmiyorum ben hocam, şuanki PC'm dahi 10 yıllık söylediğim gibi. Bir kere en yükseğine param yetiyorsa alıp kafam rahat güle güle kullanayım diyorum ama işin içine 4K ve 16 GB VRAM girince kararsız kaldım dediğim gibi yaniMesela 3000 serisi 5 6 sene önce çıktı. Şuanda eski kartlar olarak gözüküyor. Tekte en yüksek modele para vermek bence mantıksız. Ara dönemlerde yapacağın değişimler bence çok daha yararlı. Teknoloji çok hızlı gelişiyor. Oyunlar yeni modeller ile çıkarılıyor. Dolayısıyla sürekli değişim seni bence totalde aynı bütçede tutup yararlanabileceğin süreyi arttıracak.