7-8 Bin TL Civarına 2k Monitor Önerisi?

9070xt ye en az mini led tercihen oled almak lazım hakkını vermek icin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Çoğu VA kötü hala maalesef. Bu en giriş seviyede alınabilecek tek VA monitör
Birde ips önerini alayim tamamdir tayfun hocam

İkisine değerlendireyim

Ben de aynısını klavye, mouse da yapıyorum para harcayasım gelmiyor. Ama ekran, gpu, cpu ve soundbar dan kısmıyorum. Bence monitör kısılacak bir parça değil ama en az bütçe monitöre ayrılıyor garip bir şekilde.
monitörleri kolayca değiştirilebilecek şeyler olarak gördükleri için öyle oluyor. Kasa içi upgrade bilmeyen insanı üşendiriyor ama monit öyle değil fişe tak kullan. Kasayı alırken en yüksek performansı istiyorlar bir de.

monitörleri kolayca değiştirilebilecek şeyler olarak gördükleri için öyle oluyor. Kasa içi upgrade bilmeyen insanı üşendiriyor ama monit öyle değil fişe tak kullan. Kasayı alırken en yüksek performansı istiyorlar bir de.
Bence hata ama yapacak bir şey yok

Bence hata ama yapacak bir şey yok
Doğru ama insan daha çok performansa odaklanıyor bende dahil.

Şimdi oled seçip daha düşük sistem alsak tatmin olmuyor 😂

Evet benim de hissiyatım bu yönde

GPU dan kısmaya gerek yok. Bir sürü parça var kısılacak. Performansı gpu belirliyor zaten. Eğer yanına absürt zayıf bir işlemci veya cl48 ram almazsan yani. Anakart, Ssd, kasa, sıvı soğutma, güç kaynağı vs performansa etkisi yok. Ama sistem muhtemelen sıvı soğutmalı, akvaryum kasalı falandır malum kasanın görüntüsü oled ekranın görüntüsünden önemli (!) bir de yanına 850w gold, b850 tomahawk, ve üst segment m2 Ssd cektin mi tamamdır 1080p IPS panel monitörün hazır oluyor 🙂

GPU dan kısmaya gerek yok. Bir sürü parça var kısılacak. Performansı gpu belirliyor zaten. Eğer yanına absürt zayıf bir işlemci veya cl48 ram almazsan yani. Anakart, Ssd, kasa, sıvı soğutma, güç kaynağı vs performansa etkisi yok. Ama sistem muhtemelen sıvı soğutmalı, akvaryum kasalı falandır malum kasanın görüntüsü oled ekranın görüntüsünden önemli (!) bir de yanına 850w gold, b850 tomahawk, ve üst segment m2 Ssd cektin mi tamamdır 1080p IPS panel monitörün hazır oluyor 🙂
M2 ve sıvı soğutma elit serileri bos olabilir de alınan sisteme göre anakart ve psu önemli hocam ya.

benim de yaklaşık olarak böyle bi sistemim var kararımı Q27G42XNE de kılmıştım siyahların daha güzel olması falan cazip gelmişti geçmişte hiç monitör kullanmadım ben ama o yüzden karşılaştırmak için bir şey diyemiyorum

M2 ve sıvı soğutma elit serileri bos olabilir de alınan sisteme göre anakart ve psu önemli hocam ya.
Benim için onem sırası, başta Psu, sonra Anakart, sonra gpu ve CPU. Tabi psuyu gpuya gore bakmak lazım anakartı da ram ve CPU için zincirleme yani

Benim için onem sırası, başta Psu, sonra Anakart, sonra gpu ve CPU. Tabi psuyu gpuya gore bakmak lazım anakartı da ram ve CPU için zincirleme yani
Kasa için çıkacagın fiyatı belirleyince alabilecegin gpu ortaya çıkıyor zaten aynı fiyat skalasında max 2 secenegin oluyor. Sonrası çorap söküğü gibi geliyor bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,717
Üyeler
201,011
Son üye
bordokafatek

Geri