Kaira Plus Dtxr35p 12000 Btu/H A++ Wifi Inverter Super Ionizer Klima 25.990 TL

Aynı modeli kullanıyorum. Düşük ısılarda sesli ben konfor olarak 20/21 derecelerde kullanmıyorum. Oda 27 derece oldu mu 28 derece yapıyorum. Sıfır ses oluyor hemde konforlu üşümüyorum terlemiyorum. Aynı mantığı kendinize göre ayarlayabilirsiniz yüksek kilolular daha düşük sıcaklıl sever vs. Wifi avantajı eve gelmeden açmak kumanda kullanmaya gerek kalmaması enerji tüketimi takibinde işe yarıyor. Ben memnunum plus ve düz arasındaki fiyat farkına değer. Bölgenizdeki serviste güzel işçiliği varsa süper olur. Birde yanınıza en az 5 mt elektrik kablosu alın servis hortumlarla sarsın ama bağlantısını yapmıyor.

Son düzenleme:
Super Ionizer + 3D hava dağıtımı gibi özellikler var paylaştığımda
evet inceledim baktım paylaştığınızı almaya karar verdik ev yanıyor bir an önce gelir ve kurarlar inşallah elinize sağlık paylaşım için teşekkür ederiz

Benim bulunduğum ilde 2 hafta sonra sıcaklıklar 10 derece düşüyor , satım alım kurul vs zaten minimum 1 hafta sürer . Bence şimdi klima almak mantıksız olur havalar soğuyacak zaten ve kışında daha uygun olur.

evet inceledim baktım paylaştığınızı almaya karar verdik ev yanıyor bir an önce gelir ve kurarlar inşallah elinize sağlık paylaşım için teşekkür ederiz
Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah

18.000 BTU olan Plus modelini kullanıyoruz 1 haftadır. Memnunuz, telefondan uygulama üzerinden kontrol edebilme, sağa sola havayı yönlendirme, iyonizer özelliği vs. donanımlı bir klima.

Alırken Plus modelini tercih edin 1-2k fazla ödeyip.

Bu arada internet üzerindeki klima şikayetleri genelde servisle alakalı durumlardan oluşuyor. Daikin servisi kuruyor, ürün lojistik üzerinden bize teslim edildikten 1 gün sonra otomatik randevu talebi açılıp direkt kurdular.

Dikkat etmeniz gereken şeyler:
Servis geldiğinde orijinal bakır kablosunu kullandırtın ve kesinlikle vakumlama işlemini yaptırın. 4 metre ve üzeri bir kablo kullanımı gerekirse metre başına siz ücret ödersiniz, eğer dış ünite yüksek ve ulaşılması zor bir yere takılacaksa vinç ücretini de siz ödüyorsunuz. Bilginize.

Onlar kurduktan sonra test edip gidiyorlar. Ondan sonra iyi bir elektrikçi çağırıp elektrik ve sigorta işini hallediyorsunuz. Size tavsiyem Siemens markasını tercih edin sigorta yaptırırken, oldukça kalitelidir. Bir sorunuz olursa etiketleyip sorabilirsiniz.
internet bağlantısı olması şahane bişey eve gitmeden bas soğusun on numara olay

dış unite sesi nasıl acaba soğutma konusunda
Manisa'dayım. Normal düzeyde çalışma sesi var, ama modu yükselttikçe ve yaşadığınız yer nemliyse ses doğrudan artacaktır.

Aşırı iyi bir şey beklemeyin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

internet bağlantısı olması şahane bişey eve gitmeden bas soğusun on numara olay
Gerçekten öyle :) Başka bir odadan istediğimiz gibi tüm özelliklerini ayarlayabiliyoruz.

Bunlar kışın ucuzlar mı yoksa şimdi almak mantıklı mı

Bizim evin yalıtımı çok kötü bi de çatı katı var ya delirticek beni keşke giriş katta olsaydık
geçen hafta cuma günü dolar 47.5 di şimdi 47.7 oldu sencve düşer mi?

• Üzgün
Reaksiyonlar: Niga
Manisa'dayım. Normal düzeyde çalışma sesi var, ama modu yükselttikçe ve yaşadığınız yer nemliyse ses doğrudan artacaktır.

Aşırı iyi bir şey beklemeyin.

Gerçekten öyle :) Başka bir odadan istediğimiz gibi tüm özelliklerini ayarlayabiliyoruz.
teknolojiyi kullanmak lazım ya efsane kolaylık bu wifi olayı sonradan olmayan klimayada entegre edilebiliyor sanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,296
Üyeler
200,892
Son üye
Arlox

Geri