İş Hayatına Nasıl Giricem

Hocam ama şirketlerde beyaz yakalı olarak iş bulamazsınız ki zaten onların şartları var

1-Dişi olacaksın (kesinlikle bu en önemli şart)

2-iş’te sadece bir kaç mail bakacaksın geri kalan sürede yemek yiyecen ve sohbet edip eğlenecen çalışan elman aramıyorlar

3-normal beslenme alışkanlığını bırakacak ve beyaz yakalı gibi besleneceksin mesela badem sütü kullanıcaksın artık ve iskender , lahmacun gibi yemekler değil kasede gösterişli ama doyurmayan yemeklerden ve suşi gibi şeyler yiyeceksin

4-Her hafta en az 1 kez sosyal medyada iş günüm gibi vloglar çekeceksin

5-Yalaka olacaksın patron veya müdür vs. Gibi üst kademedekiler domal dese evet efendim zevkle diyeceksin

6-İQ’un 90'nin altı olacak

Vs….

Yani şöyle bir şey olacan yoksa şirketlerde iş bulamazsın
bir ara turkcell istanbul da o videodaki yerde çalıştım sadece okullar kapandığında 1 haftacık o etkinlikler oluyor , diğer günler çok mesaiye bırakıyorlardı ben hakkımı savunduğum için 4.ayda şutlandım

bir ara turkcell istanbul da o videodaki yerde çalıştım sadece okullar kapandığında 1 haftacık o etkinlikler oluyor , diğer günler çok mesaiye bırakıyorlardı ben hakkımı savunduğum için 4.ayda şutlandım
Hakkını neden savunuyorsun?
Patrona yalakalık yapacaksın.
Eski işçileri ispiyonluyacaksın.
Ağzın durmadan laf edicek, komik olacaksın ki kimse senden şüphelenmesin.
İşçilerin sırlarını diğerinden öbürüne götürüceksin. Ortalığı ateşe vericeksin kavga çıkarıcaksın.

Anca böyle çalışılır.

Hakkını neden savunuyorsun?
Patrona yalakalık yapacaksın.
Eski işçileri ispiyonluyacaksın.
Ağzın durmadan laf edicek, komik olacaksın ki kimse senden şüphelenmesin.
İşçilerin sırlarını diğerinden öbürüne götürüceksin. Ortalığı ateşe vericeksin kavga çıkarıcaksın.

Anca böyle çalışılır.

Bu cevap yasanmislik ve Tecrube kokuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam turkcell degilki direk gordugum tum beyaz yaka ''Kadinlarin'' cektigi ofis vloglarinda boyle ortlama bir gun

Ayrica sizin isiniz ne idi hocam ? sabaha kadar mail mi bakiyordunuz abla gibi XD

Hocam ama şirketlerde beyaz yakalı olarak iş bulamazsınız ki zaten onların şartları var

1-Dişi olacaksın (kesinlikle bu en önemli şart)

2-iş’te sadece bir kaç mail bakacaksın geri kalan sürede yemek yiyecen ve sohbet edip eğlenecen çalışan elman aramıyorlar

3-normal beslenme alışkanlığını bırakacak ve beyaz yakalı gibi besleneceksin mesela badem sütü kullanıcaksın artık ve iskender , lahmacun gibi yemekler değil kasede gösterişli ama doyurmayan yemeklerden ve suşi gibi şeyler yiyeceksin

4-Her hafta en az 1 kez sosyal medyada iş günüm gibi vloglar çekeceksin

5-Yalaka olacaksın patron veya müdür vs. Gibi üst kademedekiler domal dese evet efendim zevkle diyeceksin

6-İQ’un 90'nin altı olacak

Vs….

Yani şöyle bir şey olacan yoksa şirketlerde iş bulamazsın
Yaz dizisi özet

Bu cevap yasanmislik ve Tecrube kokuyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam turkcell degilki direk gordugum tum beyaz yaka ''Kadinlarin'' cektigi ofis vloglarinda boyle ortlama bir gun

Ayrica sizin isiniz ne idi hocam ? sabaha kadar mail mi bakiyordunuz abla gibi XD
hayatında iş hayatının nasıl bir şey olduğunu görmemişsin, instadaki iki üç tane influencerin videosundan gördüğün kadar bilip ona göre eleştiriyorsun. adamın işini aşağılamaya kadar gitmişsin. hayatın gerçeği bir gün iş bulabilirsen suratına şaak diye çarpar

Yakın zamanda 18 yaşına girdim ve iş arayışına başladım. Arkadaşımın babasının müdürü olduğu bir fabrikada işe başladım ve 1 gün boyunca çalıştım. Ama ortam yaz sıcağında neredeyse 40 dereceyi buluyordu içerisi kötü kokuyordu ve en önemlisi depoda çalıştığım için hep kafam eğik bir şekilde ürün saydığım için boynum tutulmuştu. Bende ertesi gün işten çıktım ve o günden beri kariyet.net'de gördüğüm tecrübesiz illanların neredeyse 10 tanesine ve şirketlerin kendi sitesinden 4-5 tane başvuruda bulundum. 2-3 haftadır iş başvurusu yapıyorum fakat öz geçmişime bile bakılmadı ve artık herhangi bir işe başvurmaktan bile çekiniyorum. Çünkü benimle beraber başvuran 200 kişi var ve geri gönüşün G sini bile hiç gmredim Sizce ne yapabilirm?
benim bir tanıdığı 2 yıl sonra çağırmışlardı işlerine nasıl geliyorsa öyle oluyor hayırlısı olsun

hayatında iş hayatının nasıl bir şey olduğunu görmemişsin, instadaki iki üç tane influencerin videosundan gördüğün kadar bilip ona göre eleştiriyorsun. adamın işini aşağılamaya kadar gitmişsin. hayatın gerçeği bir gün iş bulabilirsen suratına şaak diye çarpar
ben iste gorevim olmamasina ragmen soylediler diye ayak islerinide yapmakla kalmadim tuvaletleri bile temizledim zamaninda hocam ne anlatiyon ?

Ayrica adamin isini assagilamadim ki yanlis anlayip direk laf etmissiniz ben orada espiri amacli soyledim ve adami degil videodaki kadinla alay gectim orada '' sabaha kadar mail mi bakiyordunuz abla gibi'' yani ablanin tek isi mail bakmak gibisinden vs. neyse hocam kisaca iyice anlamadan bu tarz bir cevap vermeyin insanlara bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,243
Üyeler
200,879
Son üye
HHHHHH

Geri