HDHFJFMFKDMFFMODKDNFODNX@mattia3120 ne gülüyorsun yavşak
sizin gibi zengin burjuvası değilim bütün parçaları ayrı ayrı birkaç ayda bir alabiliyorum. Ekran kartı yüksek fiyatlı olduğu için en fiyat performans olanı bulmaya çalışıyorumSen proje misin kaç zamandır ekran kartı arıyorsun, araştırıyorsun ve hala 5060'ın 6600xt'den kaç gömlek üstün olduğunu öğrenemedin mi?
En fiyat perfromans b580 kardeş bende de o var. 5060 gündemime bile almamıştım ekran kartı ararken zengin burjuvasu olduğum için.sizin gibi zengin burjuvası değilim bütün parçaları ayrı ayrı birkaç ayda bir alabiliyorum. Ekran kartı yüksek fiyatlı olduğu için en fiyat performans olanı bulmaya çalışıyorum
Bakıyorum 5060 fiyatı çok değişiyor 1 haftada 2k artti onun icin baska fiyatta aynı performans arıyorum bulmazsam zaten 5060 alacağımkardeşim rtx 5060 al aralarında fark var baya, rx6600xt kartı kullandım 3060 3060ti arasında , şuanda rtx 5060 var daha iyi net biş ekilde
En fiyat perfromans olarak 5060 mı buldun kardeş tebrik ediyorum. En alınmayacak ekran kartı.Bakıyorum 5060 fiyatı çok değişiyor 1 haftada 2k artti onun icin baska fiyatta aynı performans arıyorum bulmazsam zaten 5060 alacağım
amd işi eskiden daha kötüydü driver problemleri çoktu ama şuan kabul edilebilir durumda, rx6600xt kullandım 1.5 yıl bi problem yaşamadım açıkçasıAmd ekran katında 6000 7000 serisine bulasma sorunlar bitmedi.