Lost_Dragon
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,167
Isı değil sıcaklık. Ekran kartının sıcaklık değeri normal, işlemcin biraz ısınıyor ama zarar etmez.
knk bu tripler ne gözünüzü seveyim ya.d biri açıklamaya stok fan yazmadım diye trip atar diğeri ısı değil sıcaklık der.Yamuk bilgiyle fizik mi öğretmeye çalışıyosun?Aydınlatayım…Isı değil sıcaklık. Ekran kartının sıcaklık değeri normal, işlemcin biraz ısınıyor ama zarar etmez.
Ben Ege üniversitesi fen fakültesi fizik bölümü mezunuyum. Örneğin Sende Türk dili edebiyatından mezun olsaydın acaba şu anda bitişik yazdığım de yüzünden rahatsız olmaz mıydın.knk bu tripler ne gözünüzü seveyim ya.d biri açıklamaya stok fan yazmadım diye trip atar diğeri ısı değil sıcaklık der.Yamuk bilgiyle fizik mi öğretmeye çalışıyosun?Aydınlatayım.
Hocam bak keyfine. 90 dereceyi bulmazsa/geçmezmezse sorun yok.senden önce 4 kişi yazdı zaten bu kadar lafa gerek yok xd ben değerler normal mi onu öğrenmek istedim biliyorum soğutucuyu değiştirince sıcaklığın azalacağını ama ddr5e geçmeyi düşünüyom ilerde zaten sıcaklıklar idare eder mi yoksa acil mi onu sordum
Ben tetiklendim ayrı yazmadığın için.Ben Ege üniversitesi fen fakültesi fizik bölümü mezunuyum. Örneğin Sende Türk dili edebiyatından mezun olsaydın acaba şu anda bitişik yazdığım de yüzünden rahatsız olmaz mıydın.
Ayrıca trip atmadım, yazmayabilirdim. Öğren diye yazdım. Kabul edip etmemen sana kalmış.
Ben Ege üniversitesi fen fakültesi fizik bölümü mezunuyum. Örneğin Sende Türk dili edebiyatından mezun olsaydın acaba şu anda bitişik yazdığım de yüzünden rahatsız olmaz mıydın.
Ayrıca trip atmadım, yazmayabilirdim. Öğren diye yazdım. Kabul edip etmemen sana kalmış.