Ryzen 5 5600 Isı Değerleri Normal mi

Isı değil sıcaklık. Ekran kartının sıcaklık değeri normal, işlemcin biraz ısınıyor ama zarar etmez.

Isı değil sıcaklık. Ekran kartının sıcaklık değeri normal, işlemcin biraz ısınıyor ama zarar etmez.
knk bu tripler ne gözünüzü seveyim ya.d biri açıklamaya stok fan yazmadım diye trip atar diğeri ısı değil sıcaklık der.Yamuk bilgiyle fizik mi öğretmeye çalışıyosun?Aydınlatayım…
Isı ve sıcaklığın farklı fiziksel büyüklükler olması, ‘ısınmak’ fiilinin yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Isınmak zaten bir cismin sıcaklığının artmasıdır. Yanlış olan ‘kasanın ısısı arttı’ demek olurdu ben ‘kasa ısındı’ dedim.
Dipnot:Aynı fiili kendinle çelişip sen de kullanmışsın ‘işlemcin ısınıyor’ diyerek senin mantığa göre doğrusu ‘işlemcinin sıcaklığı artıyor’ olacaktı bilimsel makale yazıyoruz ya hani🤓

Son düzenleme:
knk bu tripler ne gözünüzü seveyim ya.d biri açıklamaya stok fan yazmadım diye trip atar diğeri ısı değil sıcaklık der.Yamuk bilgiyle fizik mi öğretmeye çalışıyosun?Aydınlatayım.
Ben Ege üniversitesi fen fakültesi fizik bölümü mezunuyum. Örneğin Sende Türk dili edebiyatından mezun olsaydın acaba şu anda bitişik yazdığım de yüzünden rahatsız olmaz mıydın.

Ayrıca trip atmadım, yazmayabilirdim. Öğren diye yazdım. Kabul edip etmemen sana kalmış.

senden önce 4 kişi yazdı zaten bu kadar lafa gerek yok xd ben değerler normal mi onu öğrenmek istedim biliyorum soğutucuyu değiştirince sıcaklığın azalacağını ama ddr5e geçmeyi düşünüyom ilerde zaten sıcaklıklar idare eder mi yoksa acil mi onu sordum
Hocam bak keyfine. 90 dereceyi bulmazsa/geçmezmezse sorun yok.

Ben Ege üniversitesi fen fakültesi fizik bölümü mezunuyum. Örneğin Sende Türk dili edebiyatından mezun olsaydın acaba şu anda bitişik yazdığım de yüzünden rahatsız olmaz mıydın.

Ayrıca trip atmadım, yazmayabilirdim. Öğren diye yazdım. Kabul edip etmemen sana kalmış.
Ben tetiklendim ayrı yazmadığın için. :D

Ben kasabım, bu değerler stok soğutucu için normal.

Aga manyak mısın sen? Hala “öğren diye yazdım” diyorsun. “Isınmak” fiilinin bilimsel olarak yanlış olduğunu iddia edip bir de bunu insanlara ders verir gibi anlatıyorsun.

Bilimsel olarak “ısındı” demek, bir cismin sıcaklığının arttığını ifade eder. Kasanın sıcaklığı önceye göre arttıysa “kasa ısındı” demek gayet doğru. Burada bilimsel olarak yanlış olan hiçbir şey yok.

Daha komiği, “işlemcin biraz ısınıyor” diyerek sözde yanlış olduğunu söylediğin kullanımı kendin de yapmışsın😭. Kendi kullandığın ifadeyi başkasına yanlış diye anlatman da fena komik geldi.

Okuduğumuz bölümü de söylüyorsak: GTÜ Elektronik Mühendisliği 3. sınıfım ben de. Teknik bir konuda millete “öğren” triplerine girmeden önce iki dakika temel termodinamik kavramlarına bakmak bu kadar zor olmamalı.

Ego tatmini yapayım derken temel bir ifadeyi yanlış ilan edip kendini komik duruma düşürmüşsün. İnsanlara ders vermeden önce ne söylediğini bir kontrol et bence.

Son düzenleme:
Işlemci soğutucu alsan iyi olur 4veya 6 borulu herhangi bir soğutucu

İçinde macun da geldiğinden bence uygun. AM5 7500F falan geçersen de kullanırsın.

Macun var diyorsan şu ürünü de alabilirsin, yeterli olacaktır.

Ara bir ürün olsun diyorsan da şu var. Isı borusu fazla, ama yanlış hatırlamıyorsam montaji zordu.

Bana sorarsan TT alıp geçin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,672
Üyeler
200,998
Son üye
Yuzarsif7

Geri