Next'in paneli de LG ya.Link
LG 65QNED81B6A model televizyon yanında LG S40T ses sistemi 52 bin lira.
Kendim aldım, çeşitli yerlerde gerçek miniled değil denmiş ama bilemedim. Kullanan bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
Hocam hiç fikrim yok ama biraz araştırdım emin olmamakla beraber LG panel üretmeyi bırakmadığı dönemden kalma imiş.Next'in paneli de LG ya.
Bizde var şuan.
Acaba aynı panel mi hocam biliyor musunuz?
Gerci vrr falan varmış bunda.
Bu üst modeliymiş baktığım modelin, bir araştırmak lazım nasıl model diye.Link
LG 65QNED81B6A model televizyon yanında LG S40T ses sistemi ile sepette 52.699 lira.
Kendim aldım, çeşitli yerlerde gerçek miniled değil denmiş ama bilemedim. Kullanan bilen var mı?
Alıntıyı görüntüle
120 HZ aşşağısı şuanki şartlarda bence mantıksız60HZ bu
Tcl en ucuz 57k gözüküyor yanında ses sistemi de gelmiyor.Bu tv 60hz görünüyor epeyde aynı paraya tcl65c6k yada iffalcon65u95a alınabiliyor iki tv de 144hz miniled.
Arkadaşlar benim anlamadığım nokta nedir bu hertz sevdanız, 144hz oyun oynatacak bir konsol zaten yok. Televizyona oyuncu monitörü gözüyle bakmanızı anlayamıyorum. Hikayeli oyunlarda 120hz4k bile doğru dürüst yok. Hem 55 inç hem yanında ses sistemi yok attığımdan nasıl daha mantıklı olabiliyor anlamadım şahsen.Sırf 65 İnç diye bunu almazdım bu varken .
Konu Hz değil hocam kalite farkı .Arkadaşlar benim anlamadığım nokta nedir bu hertz sevdanız, 144hz oyun oynatacak bir konsol zaten yok. Televizyona oyuncu monitörü gözüyle bakmanızı anlayamıyorum. Hikayeli oyunlarda 120hz4k bile doğru dürüst yok. Hem 55 inç hem yanında ses sistemi yok attığımdan nasıl daha mantıklı olabiliyor anlamadım şahsen.