Ders Çalismak İçin Tablet Önerisi

EKran yetermi ders calismaya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam işlemcininde iyi olması lazım samsung exynos dan çekiniyorum

Lenovodan korkuyorum uzun kullanım testi yok diye
Brom bende yks ye çalışıyorum (malesef mezunuz) ilk tabletim biliyorum senin de aklında bazı endişelerin var ama aktif kullanan biri olarak bu tablet her işini görür sabah 8 den 4-5 e full kütüphanedeyim bunun yakkasik 2-3 etutu kulaklıkla müzik dinleyerek geçiyor buna rağmen tek sorununu görmedim pili 100 Ken taş çatlasın 65-70 e düşüyor bende 8gb ram 256gb kim versiyonu var baya oneririm

Lenovo çokmu kötü ya
Ben tercih etmem
Samsung'a gelirsek de bütçen 30k olursa 1 2 güzel model var ama 20k ya Samsung kesinlikle önermem
Huawei in kalem özelliklerini almak için 40k bandına çıkman lazım geçen haftalara kadar 13k mpen 3 ile papermatte 11,5 vardı ama kalemi kaldırmışlar bütçe az ise sonradan kalem alıp onu da alabilirsin

Brom bende yks ye çalışıyorum (malesef mezunuz) ilk tabletim biliyorum senin de aklında bazı endişelerin var ama aktif kullanan biri olarak bu tablet her işini görür sabah 8 den 4-5 e full kütüphanedeyim bunun yakkasik 2-3 etutu kulaklıkla müzik dinleyerek geçiyor buna rağmen tek sorununu görmedim pili 100 Ken taş çatlasın 65-70 e düşüyor bende 8gb ram 256gb kim versiyonu var baya oneririm
2.el s8+ sence nasıl olur?

2.el s8+ sence nasıl olur?
Tavsiyem 2. El alma söylediğim tabletin tek sıkıntısı kalem o da harici kalemle halolan biswy zaten ve sahsen bir öğrencinin aşırı derecede tabletle soru çözümüne karşıyım kalemi not okumaktır üzerine bişey yazmaktır falan için kullanırsın a11+ modeli fiyatına göre baya memnun kaldım almadan foruma danismistim zaten ve işlemcisi falan eski Samsung işlemci algısi var bu modeldeki işlemci yeni nesil farklı bir islemciymis yani bütçemi zorlamasin bu yıl beni götürsün hatta 4-5 yıl daha gotursun dersen bu modeli tavsiye ederim iyi forumlae

Bende 1 haftadır tablet arıyorum son 1 haftada tabletlerin fiyatları lenovo hariç hepsinin uçtu xiaomi pad 7 17 oldu 13 lerden avantajlı bir fiyat yakaladığımda direk yapıştıracağım bende

S9 veya s9+ iyi olur
8 gen 2 güzel işlemci
hocam onada çok para çekiyorlar

Tavsiyem 2. El alma söylediğim tabletin tek sıkıntısı kalem o da harici kalemle halolan biswy zaten ve sahsen bir öğrencinin aşırı derecede tabletle soru çözümüne karşıyım kalemi not okumaktır üzerine bişey yazmaktır falan için kullanırsın a11+ modeli fiyatına göre baya memnun kaldım almadan foruma danismistim zaten ve işlemcisi falan eski Samsung işlemci algısi var bu modeldeki işlemci yeni nesil farklı bir islemciymis yani bütçemi zorlamasin bu yıl beni götürsün hatta 4-5 yıl daha gotursun dersen bu modeli tavsiye ederim iyi forumlae
hocam kitaplar gerçekten pahalı zaten kitaplarım var 345 allstar 345 kendi kitapları 3d orjinal hepsi var ben sadece ekstra için arada oyunda oynarım 1 2 saat işlemci biraz önemli ondan normalde iyi tablettir tabii ki önerdiğiniz

S8 serisi kötü de S9 olabilir.
s8 neden kötü?

hocam onada çok para çekiyorlar

hocam kitaplar gerçekten pahalı zaten kitaplarım var 345 allstar 345 kendi kitapları 3d orjinal hepsi var ben sadece ekstra için arada oyunda oynarım 1 2 saat işlemci biraz önemli ondan normalde iyi tablettir tabii ki önerdiğiniz

s8 neden kötü?
İşlemcisi sorunlu. Onun dışında S9 dan çok farkı yok zaten.

Poco pad M1 var kendi sitesinde kuponla 12500
Ah bende almak istiyorum da kredi kartına taksit yok sonradan banka ile taksitlendirdimi 15 e geliyor n11 de de redmi pad 2 pro var kuponla 14 e geliyor yanında klavyeli kılıfı da var ve n11 den alınca da 500 lira bonus ve 6 taksit var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,232,251
Üyeler
200,882
Son üye
Nyctophiliaa

Geri