Çözüldü✓ Oyun Sirasinda Anlik Takilmalar Yasiyorum

-Yura

80+
Reaksiyon skoru
1
cs2 oynuyorum yeni islemciye gectim 5600x oyun sirasinda maximum 90 dereceyi gordum stock fan kullaniyorum ve oyun icinde anlik takilmalar oluyor yardimci olabilecek var mi? sistem ozelliklerim sunlar : 5600x , 2080 ti , a520m k , nzxt 750w psu

cs2 oynuyorum yeni islemciye gectim 5600x oyun sirasinda maximum 90 dereceyi gordum stock fan kullaniyorum ve oyun icinde anlik takilmalar oluyor yardimci olabilecek var mi? sistem ozelliklerim sunlar : 5600x , 2080 ti , a520m k , nzxt 750w psu
soğutucu alma zamanın gelmiş bütçen yoksa macun yenile biraz daha dayan. UV da uygulayabilirsin bilmiyorsan kurcalamak istemiyorsan diğer dediklerime bak

soğutucu alma zamanın gelmiş bütçen yoksa macun yenile biraz daha dayan. UV da uygulayabilirsin bilmiyorsan kurcalamak istemiyorsan diğer dediklerime bak
macunu yeniledim, galiba sogutucu lazim dedigin gibi oneri olarak f/p sogutucu var midir?

Segotep Mu Th6 cuma indirimlerinde baya güzel bir fiyata düşüyor. Onu beklersen daha iyi olur

Sıcaklıktan dolayı cpu kendini mikro şekilde frenleyip geri bırakıyor olabilir. Sıcaklıkları düşürmek hedefiniz olsun önce. 5600x için altta soğutucu önerilmiş bakabilirsiniz. Kule tipi iyi bir soğutucu iş görür

5600x bu yaz aylarında stok soğutucuyla idare edilemez malesef

Mikro takılmalar windows içi schedule kaynaklıda yapabilir. Hpet kapatmak, mouse u 500hz ye çekmek, global c states enabled denenebilir çözümler

Bende onu diyecektim ama girermi yine bilemiyorum en kötü pro versiyon var onu alır .
2 tane çift kule Segotep var bir hafta biri diğer hafta öteki giriyor genellikle. Dediğin gibi en kötü ihtimalle ötekini alır.

Bende onu diyecektim ama girermi yine bilemiyorum en kötü pro versiyon var onu alır .
konuyu actiran arkadasima ilettim gerisi onda artik tesekkurler.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 tane çift kule Segotep var bir hafta biri diğer hafta öteki giriyor genellikle. Dediğin gibi en kötü ihtimalle ötekini alır.
konuyu actiran arkadasima ilettim gerisi onda artik tesekkurlerr.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,877
Üyeler
201,340
Son üye
vaderdarth
Geri