Çözüldü✓ Monitör Seçimi İçin Yardım !

PALA16

80+
Reaksiyon skoru
4
Bütçe
20000
Merhaba arkadaşlar 1 haftadır forumu ve diğer forumları dolaşıyorum. Chatgpt de sen bana mesaj atma dercesine kovaladı beni. Çok kararsız kaldım. Bütçe 20k monitör arıyorum. Önce VA panel curved iyi olur diye asus g6 ile başladım. Vrr problemi vesair sıkıntı çıkma olasılığı yüksek diye İPS bakayım dedim. İPS monitörlerde de başka problemler sıkıntılar var diye OLED'e yöneldim. Konusu çok geçti ama alınabilecek bir Oled ise AOC alacağım. HDR problemi var diyorlar. Takıntılı bir insanım eğer bir sıkıntı yaşarsam pişman olmak istemiyorum. İPS lerde de VA larda da problemler var. Problemsiz yada az problem çıkaran 27 İnc 2k 200+ Hz olan bir monitör tavsiyesi alacağım. Yada AOC yapıştır geç mi dersiniz. AOC tada ayar yok diye extra aparat alıcağız mecbur. Tüm tavsiyelere açığım yada git 10 - 15 k arası İPS al geç derseniz onada okeyim. Kararsızlığımı sizler sayesinde bozacağız :D
Oynadığım oyunlar. Çoğunlukla CS. Kalan boş zamanlarda COD serisi BF serisi, Ready Or Not, Bady Cam gibi oyunlar oynuyorum.
Sistem. Gigabayt Rx9070xt OC - İşlemci Ryzen 7 7700x

AOC Q27G41ZDF 27" 240Hz 0.03ms HDMI DP Adaptive Sync HDR10 QHD QD-OLED Gaming Monitör

Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF 27" 1 ms 2K Pivot Curved 240 Hz Oyuncu Monitörü

SAMSUNG LS27FG500SUXUF G5 27 inç 180 hz 0.03 ms OLED QHD Gaming Monitör

Bu konuya ben de kafayı taktım 10K bütçeyle başladım 28Kdayım şu an çıkarım diyorsan XG26AQDMGR alıyorum ben

Bu konuya ben de kafayı taktım 10K bütçeyle başladım 28Kdayım şu an çıkarım diyorsan XG26AQDMGR alıyorum ben
15 Bin tlden 20 bine zor çıktım şimdi ise radarımda AOC'tan sonra bu var :D 25 e gelicez galiba. gelmek istemiyorum ama kafayı taktım.

Odyssey Oled G6 Ls27Dg612Suxuf 27" 0.03Ms 240Hz Qhd Hdr10+ Gaming Monitör

15 Bin tlden 20 bine zor çıktım şimdi ise radarımda AOC'tan sonra bu var :D 25 e gelicez galiba. gelmek istemiyorum ama kafayı taktım.

Odyssey Oled G6 Ls27Dg612Suxuf 27" 0.03Ms 240Hz Qhd Hdr10+ Gaming Monitör

İnan anlıyorum seni 4K alıyordum az daha 35K falan diye fiyatlar taksitli 40K diye almadım. Bu işi durduramazsın :D Mat panel bunlar kötü oluyor diyorlar

İnan anlıyorum seni 4K alıyordum az daha 35K falan diye fiyatlar taksitli 40K diye almadım. Bu işi durduramazsın :D Mat panel bunlar kötü oluyor diyorlar
Birde AOC güzel fiyatta güzel ama çok boş. Acaba bir mini led mi yapıştırsak :D https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1038531268.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

🥇 AOC Q27G4SRU — 14.799 TL
Hocam forumlarda neden sürekli AOC kötülüyorlar anlamıyorum. Diğer İPS ler ile karşılaştırdığımda 10 monitör aldıysam listeye hiç aoc yok.

Birde AOC güzel fiyatta güzel ama çok boş. Acaba bir mini led mi yapıştırsak :D https://www.akakce.com/monitor/en-u...-pivot-300-hz-oyuncu-u-fiyati,1038531268.html
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam forumlarda neden sürekli AOC kötülüyorlar anlamıyorum. Diğer İPS ler ile karşılaştırdığımda 10 monitör aldıysam listeye hiç aoc yok.
ben şirkette 24 inc kullanıyorum memnunum fakat eski bir model yeniler hakkında salı günü yorum yapabilirim bir arkadaşım aldı çok mantıklı geldi bakalım ama aoc bence o kadar kötü değil

Geri