ben 80 üstü görmüyorum occt de power limit açık curve yokYük altında kaç derecelerde ona göre referans alabileyim
Hocam kasam powerboost Vk-c013B aslında kasam küçük değil. Güç kaynağı üstte internetten baktım 150 155 mm CPU soğutucu desteği var diyor fakat bu psu dahilken mi dahil değilken mi bilmiyorum. Kısaca sığmaz diye korkuyorum (kasanın görseli aşağıdak)Küçük bir kasa mı kullanıyorsunuz? Neden küçük bir soğutucu bakıyorsunuz? İlerleyen zamanda 92 mm. fanı sorun çıkarsa, ses yapmaya başlasa o boyutta fan bulmak bile mesele.
12 cm. fanlı kule tipi bir soğutucu almanızda fayda var.
Kalan kısımları ölçün ona göre soğutucu bakın ayrıca 5600 için attığınız soğutucu yeterli olur.Hocam kasam powerboost Vk-c013B aslında kasam küçük değil. Güç kaynağı üstte internetten baktım 150 155 mm CPU soğutucu desteği var diyor fakat bu psu dahilken mi dahil değilken mi bilmiyorum. Kısaca sığmaz diye korkuyorum (kasanın görseli aşağıdak)
Alınır. Kasanız ile ölçüleri uyumlu ise Endorfy Fortis 5 veya İncehesap cuma indiriminde Segotep kule soğutucular kovalayabilirsiniz.Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcam hocam