Thermalright Assassin X 90 Se Alınır mı?

Reaksiyon skoru
18
Amd Ryzen 5 5600 kullanıyorum Thermalright Assassin X 90 SE alınır mı? Normalde farklı bir model alıcaktım fakat kasam küçük olduğu için sığmıyor

kullanıyorum 7500f ile kullanabilirsin. işini görür .

alınır güzel olur

geçse de bişey olmaz 90 üstü görmeyeceksin sonuçta

Küçük bir kasa mı kullanıyorsunuz? Neden küçük bir soğutucu bakıyorsunuz? İlerleyen zamanda 92 mm. fanı sorun çıkarsa, ses yapmaya başlasa o boyutta fan bulmak bile mesele.
12 cm. fanlı kule tipi bir soğutucu almanızda fayda var.

Küçük bir kasa mı kullanıyorsunuz? Neden küçük bir soğutucu bakıyorsunuz? İlerleyen zamanda 92 mm. fanı sorun çıkarsa, ses yapmaya başlasa o boyutta fan bulmak bile mesele.
12 cm. fanlı kule tipi bir soğutucu almanızda fayda var.
Hocam kasam powerboost Vk-c013B aslında kasam küçük değil. Güç kaynağı üstte internetten baktım 150 155 mm CPU soğutucu desteği var diyor fakat bu psu dahilken mi dahil değilken mi bilmiyorum. Kısaca sığmaz diye korkuyorum (kasanın görseli aşağıdak)

Ekler

• 1000053368.webp
    1000053368.webp
    49.7 KB · Hit: 23
Hocam kasam powerboost Vk-c013B aslında kasam küçük değil. Güç kaynağı üstte internetten baktım 150 155 mm CPU soğutucu desteği var diyor fakat bu psu dahilken mi dahil değilken mi bilmiyorum. Kısaca sığmaz diye korkuyorum (kasanın görseli aşağıdak)
Kalan kısımları ölçün ona göre soğutucu bakın ayrıca 5600 için attığınız soğutucu yeterli olur.

150 - 155 mm. kule tipi destekliyorsa, ortalama bir 12 cm fanlı kule almanızı öneririm. Güç kaynağı en fazla montaj sırasında size biraz zorluk çıkarır.

150 - 155 mm. kule tipi destekliyorsa, ortalama bir 12 cm fanlı kule almanızı öneririm. Güç kaynağı en fazla montaj sırasında size biraz zorluk çıkarır.
Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcam hocam

Geri