❌İndirim Bitti! LG Ultragear Gx7 27gx704a-B 27" 0.03ms (Gtg) 240hz 2k OLED 23.999 TL

Lg 3.nesil monitörünü glossy ile güncelledi 4.neisl hala mat 🤨
3. nesil glossy ise almazdım o zaman
aqdmg de burnin çok demiştin daha önce, 3. nesil woled hiç güven vermiyor bana
4. nesilde de burnin daha iyi olsa da gray banding daha kötüydü

3. nesil glossy ise almazdım o zaman
aqdmg de burnin çok demiştin daha önce, 3. nesil woled hiç güven vermiyor bana
4. nesilde de burnin daha iyi olsa da gray banding daha kötüydü
Evet. Bir de grey banding yanına Dirty screen effect (gri tonlarında halı dokusu gibi kirli ekran efekti) var. Eskisinden daha belirgin. Gama kayması, black crush, kötü near black detail, color banding, parlaklık arttıkça kontrast ve doygunluk kaybı, hdr da Low APL sahnelerde vurguların cansız ve soluk olması vs daha başka sorunlarda var

LG RGB WOLED çıkardı bu sorunları çözmek için.

Evet. Bir de grey banding yanına Dirty screen effect (gri tonlarında halı dokusu gibi kirli ekran efekti) var. Eskisinden daha belirgin. Gama kayması, black crush, kötü near black detail, color banding, parlaklık arttıkça kontrast ve doygunluk kaybı, hdr da Low APL sahnelerde vurguların cansız ve soluk olması vs daha başka sorunlarda var

LG RGB WOLED çıkardı bu sorunları çözmek için.
hepsini çözdüyse en az 2 kat zam olmaz mı

hepsini çözdüyse en az 2 kat zam olmaz mı
Çoğunu çözdü ancak sdr ve hdr parlaklık düştü, ayrıca görüş açısı olede göre berbat. Hatta yeşil ton sorunu belirgin hale geldi. Ayrıca gölge detaylarında eksiklik hala devam ediyor.
16545.webp

Ama iyi tarafı WOLEDE göre gelişme var. Ancak en iyi detaylar, en yüksek görüntü doğruluğu, en iyi görüş açısı, en doygun ve parlak renkler, en iyi homojenlik hala qd oled
16547.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,235,326
Üyeler
201,727
Son üye
Berat Rim
Geri