MSI RTX 5070 Gamıng Trıo Oc 12gb Gddr7 Sahibenden Alınır mı

MSİ aşkın varsa alınca seni çok tatmin edecekse alınabilir. Onun dışında daha çok bütceye ve mantığa göre başka 5070 bakabilirsin 5k falan daha uyguna rahat bulursun
msı ve asus kartlar şekli hoşuma gidiyor ama işte 2. el olunca insan ikilemde kalıyor furmark testi bile güven vermiyor

Bu arada kartın sahibi al satcı ya da bilgisayarcı. Bende eskiden bilgisayarcıdan kart alıp kullandım ama tanıdıktı. Sen tanımıyorsan bu tarz insanlardan alırken ekstra düşün. Asıl sahibi değil sonucta.

İzmir içi vulcan satayım 5070. 34k al git kfg

Ekler

• IMG_1731.webp
    IMG_1731.webp
    1.6 MB · Hit: 15
Bu arada kartın sahibi al satcı ya da bilgisayarcı. Bende eskiden bilgisayarcıdan kart alıp kullandım ama tanıdıktı. Sen tanımıyorsan bu tarz insanlardan alırken ekstra düşün. Asıl sahibi değil sonucta.
bu tür satışlarda param güvende vb de kabul etmiyorlar eve gelince bi furmark yapsak bi değerleri görsek baya güzel olurda

Konuyu 9070xt 5070 tartışmasına cevirmek istemiyorum ama hocam sizin bütceniz için vatandan size attığım kartı ekleyip yeni bir konu acın 2.el 5070msı mı yoksa sıfır 9070xt mi diye.
Kullanım amacınızi, karttan beklentinizi ve bütcenizi yazın daha sağlıklı olur sizin için

Konuyu 9070xt 5070 tartışmasına cevirmek istemiyorum ama hocam sizin bütceniz için vatandan size attığım kartı ekleyip yeni bir konu acın 2.el 5070msı mı yoksa sıfır 9070xt mi diye.
Kullanım amacınızi, karttan beklentinizi ve bütcenizi yazın daha sağlıklı olur sizin için
halbuki tartışılabilecek kartlar bile değiller.. biri 5070ti dengi öbürü 5070

amd görünce elim ayağım titriyor
Ben 4060tidan 5070e ondan 9070xt geçtim. 1 yıldır hiç üzmedi beni. Valla pişman olmazsın. 14 gün iade hakkın var beğenmezsen. 5070 piyasası şuan tarihi zirve fiyatında zaten. Bi de sıfır mal alacaksın yani adına faturalı, 14 gün iade hakkı var falan

Geri