Ps5 Kargosunu Ev Halkından Nasıl Gizlerim?

yok hocam keşke sürpriz yapsam, olay şöyle: 6 aya yakın çalıştım yakında okul da açılacak vs. para biriktirdim gta6 çıkmadan ve ps5 daha çok zamlanmadan bi ps5 alayım dedim, evdekiler baya bi üstüme geldi neyse ben yine aldım işte, alıştırana kadar saklamam ve gizlemem gerekecek.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynen öyle
senin paransa bir şey deme hakları yok, kendim kazandım kendim aldım de. Saklamakla uğraşılır mı, göster ne olacaksa olsun. Yiyecek değiller ya? :D

beyler yarın kargodan ps5 gelecek fakat bunu ev halkı öğrenmeden gizlice halletmem gerek, şubeden falan alıp gizlice getirsem diyorum başka bir fikri olan var mı?
ev müstakil olduğu için kargonun geldiği belli olur.
Ps5 kaçakçısı mısın kral niye öğrenmemesi gerekiyor ailenin ailen görmeden nasıl oynican

senin paransa bir şey deme hakları yok, kendim kazandım kendim aldım de. Saklamakla uğraşılır mı, göster ne olacaksa olsun. Yiyecek değiller ya? :D

Var var. Geleneksel Türk aile yapısında 40 yaşında bile olsan ve ailenle kalıyorsan, öyle istediğini hemen alamazsın. Öncelikle zorlu bir psikolojik savaştan, almak istediğin ürünler enflasyona bağlı artmadan kısıtlı bir sürede galip gelmen gerekiyor ki bu sadece ilk evre. İkinci evrede, ürünün sözde gereksiz oluşu ve yerine alınabilecek mutfak araç gereçleri örnek gösterilerek belirsiz bir süre yıpratma politikası uygulanır. Bunun amacı tekrar bir şey almana engel olmak.

Genelde baba beyin arabasına yaptığı harcamalardan yola çıkarak kendime yol hazırlıyorum o senin buda benim hobim tarzı gibi yavaş yavaş topladım parçaları bişey demediler böyle bir şey deneyebilirsin ayrıca ps5 ne RGB si var nede kasa kadar büyük eğer bu işlerden anlamayan ailen varsa aksesuar gibi yuttur

Sizin aileler neymiş öyle ya çok sıkıntı bir durum.. Geçen ikinci el kasa aldım 80’ e hayırlı olsun dediler sadece. Yani eğer kendi paranla ve borca harca kredi çekip almadıysan problem olmaması lazım sonuçta para bir şeyler almak için var dimi? Mezara mı götürücez ?

Sizin aileler neymiş öyle ya çok sıkıntı bir durum.. Geçen ikinci el kasa aldım 80’ e hayırlı olsun dediler sadece. Yani eğer kendi paranla ve borca harca kredi çekip almadıysan problem olmaması lazım sonuçta para bir şeyler almak için var dimi? Mezara mı götürücez ?
Dostum ps5 i geç geçen airpods alacaktım gece indiriminden eski kulaklık bozuldu diye (6 yıl kullandım) e bu da bozulacak git 1000 liralık kulaklık al neyine yetmiyor dedi babam parayı da ben veriyom ha

Dostum ps5 i geç geçen airpods alacaktım gece indiriminden eski kulaklık bozuldu diye (6 yıl kullandım) e bu da bozulacak git 1000 liralık kulaklık al neyine yetmiyor dedi babam parayı da ben veriyom ha
neyle oynican peki, monitöre mi takıcan

Geri