Hangi Monitörü Almalıyım

kajuxd

80+
Reaksiyon skoru
17

Q27G42XE 27G610A-B

bu modellerin arasında kaldım fazla rekabetçi oynuyorum diye XNE eledim ama tepki süresinde LGyi geçiyormuş galiba ama bunca zamandır ips kullandım ipsten devam etmeliyim diye düşünüyorum
bu ikisi arasında LG mi mantıklı yoksa AOC mu yoksa KTC 320 Hz modeli mi oda var aslında aklımda ama uzun süreli kullanımda sıkıntı yaşayanlar olmuş kafam çok karışık ne yapmalıyım

Faceit 3K+ eloda oynamıyorsan XNE'nin tepki süresi gayet memnun eder bence. Zaten IPS ile benzer tepki süresi veriyordu o monitör. Özellikle siyahlarda VA panelin farkını daha çok hissedersin kontrastın görüntüye etkisi büyük. KTC H27E6'da IPS glow şikayetleri vardı.

Faceit 3K+ eloda oynamıyorsan XNE'nin tepki süresi gayet memnun eder bence. Zaten IPS ile benzer tepki süresi veriyordu o monitör. Özellikle siyahlarda VA panelin farkını daha çok hissedersin kontrastın görüntüye etkisi büyük. KTC H27E6'da IPS glow şikayetleri vardı.
evet hocam xne ye karar kıldım ben de sistemimde son parça ram kaldı onu bekliyorum onu aldığımda alıcam monitörü fiyatı çok oynamıyor sanırım zaten ben de arkadaş gibi arıyordum baya mantıklı geldi xne

yani hocam zaten çok rekabetçi oynadığım oyun cs valo değil lol apex falan oynuyorum biraz komik gelebilir ama gene bilemedim hangisini tercih etsem diye Lg ninde kağıt üzerinde sayısal değerleri iyi ms değeri rapid modda Va dan kötü sadece ghosting falan çok hisseder miyim bilmiyorum

@Tayfunns hocam forumda seni önerdiler monitör için Rekabetçi ağırlıklı oynuyorum Lg Ultragear 27G610A-B iyi midir yoksa biraz daha bütçe çıkarıp VG27AQL5A modeline mi yönelmeliyim bundada coil whine problemi var deniyor yoksa başka bir model mi almalıyım bu bütçede

@Tayfunns hocam forumda seni önerdiler monitör için Rekabetçi ağırlıklı oynuyorum Lg Ultragear 27G610A-B iyi midir yoksa biraz daha bütçe çıkarıp VG27AQL5A modeline mi yönelmeliyim bundada coil whine problemi var deniyor yoksa başka bir model mi almalıyım bu bütçede
Vg27aq5a da olur

Yok parlaklık ve pivot haricinde ikiside çok benzer performans gösteriyor
Ms süresi 5 ise lg daha ucuza aynı tercih olmaz mı oda 5 civarı L li model kontrast 1500:1 diğeri 1200:1 nitlerdede 90 sayılık fark var sizce lg ile aralarındaki fiyat farkına değer mi 2 modelden biri

Geri