🔥İndirim Razer Viper V4 Pro - 8599 TL!

aldım sagolasın sadece fps oyunu oynuyanlar için harika bir mouse valoda rankı silver-gold faceitte 4-5 level olanların almaması gereken bir mouse onlarda farkında sadece car car konusuyorlar :(

Screenshot_6.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dünyaca seckinmisin gercekten dunyanın seckin erkegi FPOKWAOKPFAS
Yok diyosun ya silver - faceit 4 5 level buyur diye atıyorum kimseye laf etmemişken böyle bir hareket yapman bilemiyorum :D

Alıntıyı görüntüle

Yok diyosun ya silver - faceit 4 5 level buyur diye atıyorum kimseye laf etmemişken böyle bir hareket yapman bilemiyorum :D
abisi premier de hile dolu ban da yenmiyor süreli ban yiyosun acsanda küfür etmiş gibi :D faceit levelini goster madem iyisin o kadar

Arkadaş troll tamamen raporladık dil dökmeye gerek yok :D
cano yanlıs anlama da mouseyi duz tutamıyom diye konu acmıssın sen ciddiye alınabilecek biri degilsin sabah 7 akşam 8 calısmak yaramıyo sanırım sana biraz daha sakin bir işte çalış kafana iyi gelir ^^ seviliyosun

cano yanlıs anlama da mouseyi duz tutamıyom diye konu acmıssın sen ciddiye alınabilecek biri degilsin sabah 7 akşam 8 calısmak yaramıyo sanırım sana biraz daha sakin bir işte çalış kafana iyi gelir ^^ seviliyosun
Kankam Mouseyi düz tutamıyorum problem bende mi diye sorulan bir şey değil forumda eğlence amaçlı açılan bir konu sen niye bukadar ciddiye aldın bu mouse tutma olayını pek anlayamadım Evet mouse düz tutmayıp yan tutuyorum herzaman bu seni neden alakadar eder :D

raporlamaya bile değmez, şüşko etti beni şimdi de
Öyle öyle ben daha dayanamicam daha iyi geceler

Adamlar haksız değil 8.5K bir mouse için çok. Razer`ın en güzel avantajı resmi distribütörünün olması, Bilkom gayet güzel firma. Yarın bir gün sorun olursa birebir ya da üst modelini gönderiyorlar.

Bir ara Amerikan firması Razer'a da boykota davet ediyorum sizi.

2026-08-10_03-23_1.webp

Neyse arkadaşlar çok daha iyi ürünler var, Razer diye çocuk tecavüzcülerini hapise atamayan Amerikan markası ürünlere para vermeyin.

O kadar dengesiz ve omurgasızlar ki, Çin devletinden daha komünist ettiler bizi. :kekw:

Bir ara Amerikan firması Razer'a da boykota davet ediyorum sizi.

Alıntıyı görüntüle

Neyse arkadaşlar çok daha iyi ürünler var, Razer diye çocuk tecavüzcülerini hapise atamayan Amerikan markası ürünlere para vermeyin.

O kadar dengesiz ve omurgasızlar ki, Çin devletinden daha komünist ettiler bizi. :kekw:
Türklere yapılan zulümden dolayı Çin boykot edilmiyor, ama Amerikan markası Razer boykot öyle mi :d

Türklere yapılan zulümden dolayı Çin boykot edilmiyor, ama Amerikan markası Razer boykot öyle mi :d
İsteyen istediğini alsın ya, ben arkadaşın iki yüzlülüğüne laf yapıyorum. Yoksa herkes farkında kullandığın internet, cihaz, çevre birimi hepsi Çin veya Amerikan malı. Hatta neredeyse hepsinin üretimi Çin çünkü ucuza üretiyorlar.

Yine de tekrarlayayım bu fiyata daha iyi ürünler var. Sen Razer seviyorsundur al banane, daha iyisi olduğunu söyleyen de tartışsın kavgaya dönmediği sürece sorun yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,362
Üyeler
201,187
Son üye
Rustenjoyer

Geri