🔥İndirim Lego Speed Champions Hızlı ve Ofkeli Nissan R34 Gtr ₺989 !!!

Çok iyi ama param var mı bilmiyorum :kekw:

ön cam ve tavan birleşik, hem ön cam ve tavanın olduğu yer tam tutmuyor, hemde spoiler sürekli yerinden çok kolay çıkıyor, dokunmaya bile gelmiyor, sorunlu bir model önermem

ön cam ve tavan birleşik, hem ön cam ve tavanın olduğu yer tam tutmuyor, hemde spoiler sürekli yerinden çok kolay çıkıyor, dokunmaya bile gelmiyor, sorunlu bir model önermem
Cogu speed champiojs oyle degil mi hocam? Bende sari porsche var mesela o da oyle. Koyup sergileyeceksin ya oynamaya gelmiyor bunlar pek

Cogu speed champiojs oyle degil mi hocam? Bende sari porsche var mesela o da oyle. Koyup sergileyeceksin ya oynamaya gelmiyor bunlar pek
Bende speed champs serisinden 10 tane filan araba var, oynamayı geçtim dokunmaya bile gelmiyor, cidden hepsi çok narin legolar, direkt yapıp yerine koymak gerekiyor, hele bir raftan filan düşse yanlışlıkla neler olur bilemiyorum 😁

genelini bilmiyorum, ben bitek bunu aldım speed olarak, bide f1 in normalini almıştım, f1 de böyle dökülme yokta, bu gtr yi olduğu yerden başka yere düz taşımak isterken bile çıkıyor nerdeyse, hafiften yapıştırıcı desteği lazım, speed serisi aşırı koleksiyon yada spesifik model değilse hiçbirini önermem, technic hem yapması keyifli, hem daha saglam oluyor, speedler yarı fiyatı anca zor eder

genelini bilmiyorum, ben bitek bunu aldım speed olarak, bide f1 in normalini almıştım, f1 de böyle dökülme yokta, bu gtr yi olduğu yerden başka yere düz taşımak isterken bile çıkıyor nerdeyse, hafiften yapıştırıcı desteği lazım, speed serisi aşırı koleksiyon yada spesifik model değilse hiçbirini önermem, technic hem yapması keyifli, hem daha saglam oluyor, speedler yarı fiyatı anca zor eder
Technic de cok zor geliyor bana ya. Bir de delik delik ya kotu duruyor biraz. Icons cok hos duruyor.

Technic de cok zor geliyor bana ya. Bir de delik delik ya kotu duruyor biraz. Icons cok hos duruyor.
Technic aşırı zevkli, ve zor olduğunu düşünmüyorum. Speed champs serisinden farkı yok bence, sadece yapması daha uzun sürüyor bu da ekstra olarak yorabilir. Sergilemesi ve yapması daha iyi.
Bir de asiri tozlaniyor ya
En büyük problem bu zaten, cam kapaklı dolap almak lazım veya pleksi camla tablo yapıp filan sergiliyorlar da bunların hepsi ekstra masrafa giriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,233,325
Üyeler
201,178
Son üye
barbeque

Geri