Yaspe OEM Paketler 9-6 Vadesiz Taksit

Yine sadece işlemci ve ekran kartı baz alınarak diğer parçalar gelişigüzel seçilmiş ve satip fazladan kar etme amacı güden sistem

arkadaşlar eğer muadil sistemlerde daha iyi fiyat varsa atın bizde faydalanalım :D

sabahtan beri itopya sinerji ih gaming gen tebilon hepsine baktım karşılaştırdım hiç birinde öyle bir fiyat yok taksitte yok :)

herkeste gpulara zam gelcek diyor. akakçede 32k olan 5070. 40k olmus en ucuz örneğin.

varsa daha iyisi aynı sistemlerde atın oraya bakalım bi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kopyala yapıstır yaptım ben hocam direkt ne oldugunu bilmiyorum :D

hocam lütfen muadillerinden bi atında 7500x3d 9060 xt 16 gb versiyonunu görelim daha uyguna varsa 3-4 saattir her yere baktım 69k dan assagı yok
aciliyetin yoksa gaming gecesine falan bak vatanda güzel indirimler yapıyor bu fiyatlara cıktıysa bu sitemler direkt 2.ele yönel

şu yaspe bana bir irite geliyor

sürümden kazanırız mantığı
Kişiliğine bir şey demem ama işi bilene bırakmak lazım. Parça bütünlüğü dengesi lazım biri çok iyi biri kötü oldun mu o sistem sistem olmuyor

Videoda aynen şöyle diyor:
Bilgisayar alırken A5 platformunda olması önemli arkadaşlar.
A5 platformu da şu demek: ileride farklı bir teknoloji çıktığı zaman yani farklı bir teknoloji ekran kartı ya da RAM çıktığında o teknolojilerle uyumlu bir anakart anlamına geliyor.

neden, bende am4 var, 5600 işlemcimi 5700x3d yaptım, DD5 performansı veriyor. Ayrıca AM6 çıkmayacak mı?

herkes bildiği işi yapsa hayat ne güzel olur

Yaspe kim ya? tiktokta velet videosu çeken tip değil mi ne alaka oem paketi falan

Yaspe kim ya? tiktokta velet videosu çeken tip değil mi ne alaka oem paketi falan
knka yaspeyi izlemem ama, itopya su an pc ile alakası olmayan dizi oyuncularıyla da oem paket yapmıyor mu ?

incehesapta keza öyle ünlü olan kim varsa marketing yapıyorlar yani

tüm ekran kartı fiyatları artmışken, sistemleri tek tek topladığımda baya iyi fiyat cıkıyor ondan paylastım.

dediğim gibi itopya, sinerji , ih, gg hepsine baktım bu sistemler hep 3-5k daha pahalı ve taksit yok.

fırsat olarak değerlendirilebilir bu fiyatlar. 7500x3d, 9060 xt, 1 tb gen4 ssd cl30 ram. aynısını diğerlerinden topladığımda 70+k yapıyor taksitte yok.

ayrıca geçen cuma almayı planlıyordum ih den ama tüm sistemler pahalıydı.

Yine sadece işlemci ve ekran kartı baz alınarak diğer parçalar gelişigüzel seçilmiş ve satip fazladan kar etme amacı güden sistem
kingston nv3 gen4 ssd ?
patriot viper 6000 mhz cl30 ram ?

hocam yan bileşenlerde kötü değil sanki :)

Neresi ucuz 9060xtye 67k istiyor ben 9070xt kart ve 32gb ram alırım 40kya kendimkini upgradelerim

Neresi ucuz 9060xtye 67k istiyor ben 9070xt kart ve 32gb ram alırım 40kya kendimkini upgradelerim
hocam zaten sıfır komple sistemden bahsettim baska sitelerde taksitsiz o fiyata yok anlamında.

herseye köstek olacam diye varya :) herkes bangır bangır gpulara %30 zam geldi diyor. bunları göremeyeceğiz bence bir daha.

130k 5080 sistem. Ram 16. B650m anakart. 🫪

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,325
Üyeler
201,178
Son üye
barbeque

Geri