85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

Daha tiksindirici bir sistem görmedim her okulu aynı disiplin sınav şartları altında yap bari de adaletli olsun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şuan lisede isen yapacağın en doğru şey yazili sınavlara eşek gibi çalışmak. 70 obp cokta kötü değil ilk 1000'e 10.000'e girecem demiyorsaniz
70 obp var bende 10k atıyor resmen önüme geçen 10k içinde 5k tane emeği ile obp yükselten 5k tane meslek imam-hatip özelde fln okuyup obp kasan var

Daha tiksindirici bir sistem görmedim her okulu aynı disiplin sınav şartları altında yap bari de adaletli olsun.

70 obp var bende 10k atıyor resmen önüme geçen 10k içinde 5k tane emeği ile obp yükselten 5k tane meslek imam-hatip özelde fln okuyup obp kasan var
Bende de 71 obp var her türlü geriye atıyor. Siralama ne kadar yüksek yaparsan o kadar az atıyor. Diğer şişirme obp alanların obpsi tam tersi öne atıyor

• Beğen
Reaksiyonlar: Ayet

Bende 210k yaptım 230k ya attı yani 20k. Daha iyi sıralama yapınca daha az atıyor ama bu sefer de o sıralamalarda 3k-5k bile çok fark ediyor

Bende de 71 obp var her türlü geriye atıyor. Siralama ne kadar yüksek yaparsan o kadar az atıyor. Diğer şişirme obp alanların obpsi tam tersi öne atıyor
hocam yuksek derecelerde geriye atma katsayisi daha fazla 120 130k yapsan 135k atsa zoruna gitmez ama 50k yapinca 60k atiyor

Geri