2. El Alacağım RX 6900xt Nin Furmark Değerleri

hulxmel

80+
Reaksiyon skoru
74
Satıcıyla konuşurken furmark değerlerini istedim 14k ya 6900xt buldum sizce değerler nasıl satıcının cevabı kart çok sıcak olsa fan açar fan değerleri %56da diyor

Ekler

• 1000016136.webp
    1000016136.webp
    101.8 KB · Hit: 57
İyi denmez ama kötü değil üst sınırda.
Testi 15 dakika iste belki daha artabilir.

Bakım yapılmış mı sor yapmadıysa sen alınca yap 5 dereceden fazla düşürebiliyor bakım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ve vram derecelerini iste

Hangi modeli bu?

İyi denmez ama kötü değil üst sınırda.
Testi 15 dakika iste belki daha artabilir.

Bakım yapılmış mı sor yapmadıysa sen alınca yap 5 dereceden fazla düşürebiliyor bakım.

ve vram derecelerini iste
Daha önceden yapıldı dedi konuştuğum kişi al satçı vram derecelerini nasıl test ettiririm adam bilmiyorsa test etmeyi

Nitro+ için çok iyi değil bu değerler, bakım istiyor gibi.
Bakımı ben malzemeleri alır bilgisayarcıyada veya ben kendimde yaparım ama bikgisayarcı işin erbabı sorun değil bakıma kaç k gider termal pedler için

Satıcıyla konuşurken furmark değerlerini istedim 14k ya 6900xt buldum sizce değerler nasıl satıcının cevabı kart çok sıcak olsa fan açar fan değerleri %56da diyor
Yanıyor. Muhtemelen düşük çıksın diye kasa camı da takılı değildir.

Daha önceden yapıldı dedi konuştuğum kişi al satçı vram derecelerini nasıl test ettiririm adam bilmiyorsa test etmeyi

Bakımı ben malzemeleri alır bilgisayarcıyada veya ben kendimde yaparım ama bikgisayarcı işin erbabı sorun değil bakıma kaç k gider termal pedler için
Kankam alınabilecek bir risk değil baska kart bak. 1080p %91 gpu usage de 83 derece veriyor, hotspotu saymıyorum bile

al satçı hayyata o fiyata vermezz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,234,598
Üyeler
201,517
Son üye
Çınar Çetin
Geri