Monitörler Arasından Hangisini Önerirsiniz Acil Yardım Rica Ediyorum

burak4141

80+
Reaksiyon skoru
3
Aşağıdaki monitörler arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum fiyat farkı fazla evet ama buna değer mutlaka bunu al derseniz TCL yi de alabilirim.
Oynadığım oyunlar;
Assetto Corsa, Iracing , Forza 6 , CSGO ( profesyonel değil )
Şuan ki monitörüm IPS glowdan memnun değilim ancal LG modeli arkadaşımda var ışık sızması olmadığını ve siyahlarında gayet iyi olduğunu söyledi.

1786362560945.webp

hocam bende monitör bakıyorum çok kararsızım aldığınız zaman söylermisiniz hangisini alacağınızı az uz listemiz aynı

Aşağıdaki monitörler arasında kararsız kaldım yardımınızı rica ediyorum fiyat farkı fazla evet ama buna değer mutlaka bunu al derseniz TCL yi de alabilirim.
Oynadığım oyunlar;
Assetto Corsa, Iracing , Forza 6 , CSGO ( profesyonel değil )
Şuan ki monitörüm IPS glowdan memnun değilim ancal LG modeli arkadaşımda var ışık sızması olmadığını ve siyahlarında gayet iyi olduğunu söyledi.

Alıntıyı görüntüle
Dostum TCl markası nasıldır içinde nasıl panel kullaniyo bilmiyorum youtubede videosu varsa onlara bak ve kaliteli ise tercih edilebilir bence ama LG varken daha ucuza onu alırdım. https://www.hepsiburada.com/tcl-25g...c-premium-p-HBCV0000GGBKIJ?magaza=Hepsiburada TCl nin Türkiye'ye yeni gelmiş bir modeli buna da bakabilirisin

çıkabiliyorsan 27g64 yoksa q27g42xne

Işık sızması ile IPS Glow farklı.

Arkadaşının LG 27G610 için siyahların iyi olduğunu söylemesi gerçeği değiştirmez yanlış.

Bahsettiğin kişi yüksek kontrast sunan IPS Glow olmayan modelleri denesin düşüncesi aynı kalmaz.

ben q27g42xne yi 8k gördüm aldım çok düşünmeden çok indirmi olmamış son zamanlarda

Işık sızması ile IPS Glow farklı.

Arkadaşının LG 27G610 için siyahların iyi olduğunu söylemesi gerçeği değiştirmez yanlış.

Bahsettiğin kişi yüksek kontrast sunan IPS Glow olmayan modelleri denesin düşüncesi aynı kalmaz.
Öneriniz nedir

daha çok rekabetci oyunlar oynayacağımı düşünüyorum fast ıps olan modeli mi alayım fast va olan mı çok fiyat farkıda yok zaten sistemim 7500f rx9070xt

Ben asus vg27aql5a modelini almazdım.

Geri