Nvıdıa Denetim Masası Neden Kaldırıldı?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
558
Merhaba arkadaşlar şuanda biliyorsunuz ki Nvidianın en son sürüm sürücüsünü 610.88 driverini kurduğunuz zaman denetim masası yok.

Sizce Nvidia neden denetim masasını kaldırdı?

Nvidia denetim masasını Kaldırdıktan sonra sistemlerde performans artışı oldu mu?

Merhaba arkadaşlar şuanda biliyorsunuz ki Nvidianın en son sürüm sürücüsünü 610.88 driverini kurduğunuz zaman denetim masası yok.

Nvidia denetim masasını Kaldırdıktan sonra sistemlerde performans artışı oldu mu?

Mantıklı bi hareket olmuş. Arayüzü çok ilkeldi zaten.

Son sürüm kurulu nvidia denetim masasına girebiliyorum komple kaldırmayacaklar mıydı yanlıs mı hatırlıyorum? Yoksa temiz kurulum yapınca mı kalkıyor?

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: XPCX
Son sürüm kurulu nvidia denetim masasına girebiliyorum komple kaldırmayacaklar mıydı yanlıs mı hatırlıyorum? Yoksa temiz kurulum yapınca mı kalkıyor?
O nasıl oluyor hocam sizin hangi sürüm ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Acaba temiz kurulum mu yapmadınız ?

Komple kaldırıldı bende

Eğer istersen microsoft store üzerinden control panelini kurabilirsin.

• Beğen
O nasıl oluyor hocam sizin hangi sürüm ?

Acaba temiz kurulum mu yapmadınız ?

Komple kaldırıldı bende
Temiz kurulum yapmadım normal kurdum nvidia app üzerinden

• İnanılmaz
bende duruyor hala ve bence nvidia app üzerinden yapmaktan daha iyi control panel.

Eğer istersen microsoft store üzerinden control panelini kurabilirsin.
Yok hocam bence de kaldırılması iyi oldu gereksiz performans kaybı yaşatıyorsun tabi bu doğrulanmış değil keşke görebilsek performans getiriyor mu bu durum.

Temiz kurulum yapmadım normal kurdum nvidia app üzerinden
Anladım kral ben pc ye temiz kurulum yaptım şimdi kurdum driveri ve yok bende belki normal pc ye format atmadan da deneyince de nvidia driver kurulumunda driverı temiz kurulum yap seçeneğiyle de gidebilir.

@Tayfunns sen driverı kurarken driverı temiz kurulum yap seçeneğini seçtin mi ?

Yok hocam bence de kaldırılması iyi oldu gereksiz performans kaybı yaşatıyorsun tabi bu doğrulanmış değil keşke görebilsek performans getiriyor mu bu durum.

Anladım kral ben pc ye temiz kurulum yaptım şimdi kurdum driveri ve yok bende belki normal pc ye format atmadan da deneyince de nvidia driver kurulumunda driverı temiz kurulum yap seçeneğiyle de gidebilir.

Hardware Unboxed'ın testleri mevcut nvidia app/control panel vs performansı etkiliyomu diye, kayda değecek bir şey yok ortada etkilemiyor yani youtube dan aratabilirsin.

• Muhteşem
Harika bir şeydi nostajikti kaldırmalari kötü olmuş

• Üzgün

Yok hızlı kurulum yaptım

• Beğen
Hardware Unboxed'ın testleri mevcut nvidia app/control panel vs performansı etkiliyomu diye, kayda değecek bir şey yok ortada etkilemiyor yani youtube dan aratabilirsin.
Anladım teşekkürler hocam

Yok hızlı kurulum yaptım
Tamamdır reisim

Harika bir şeydi nostajikti kaldırmalari kötü olmuş
Bence de eski nostalji havasını yaşatıyorsun ama 2026 da olmasada olur yani performans getirisi yoksa gereksiz bence kaldırılması sistemi gereksiz arka plan yorgunluğunu almıştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,264
Üyeler
201,156
Son üye
potogren

Geri