(Dolandırıcı mı?) Sahibinden Sitesinde Param Güvende ile Satış Yapmak

LothbLoki

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
474
Sahibindende bilgisayar ilanı verdim fiyatı 35k birisi aradı satın alım işlemlerine başlıyorum diye tamam dedim ardından dekont ve ss attı ekler aşağıda, uygulamadan bakıyorum param güvende satışlarında bir işlem yok e mail de gelmedi gelen tek mail de 17 bin tl lik sigorta ödemesiyle ilgili onun ss ini d ekledim. Şuan karşımdakiler dolandırıcı mı daha önce bu sistemle ucuz alışverişler yaptım ama hiç satış yapmamıştım yardımcı olur musunuz?

Ekler

• IMG_6594.webp
    IMG_6594.webp
    192.7 KB · Hit: 70
  • IMG_6596.webp
    IMG_6596.webp
    188.1 KB · Hit: 68
  • IMG_6595.webp
    IMG_6595.webp
    95.2 KB · Hit: 65
  • IMG_6597.webp
    IMG_6597.webp
    142.1 KB · Hit: 63
  • IMG_6598.webp
    IMG_6598.webp
    132.9 KB · Hit: 67
Sahibindende bilgisayar ilanı verdim fiyatı 35k birisi aradı satın alım işlemlerine başlıyorum diye tamam dedim ardından dekont ve ss attı ekler aşağıda, uygulamadan bakıyorum param güvende satışlarında bir işlem yok e mail de gelmedi gelen tek mail de 17 bin tl lik sigorta ödemesiyle ilgili onun ss ini d ekledim. Şuan karşımdakiler dolandırıcı mı daha önce bu sistemle ucuz alışverişler yaptım ama hiç satış yapmamıştım yardımcı olur musunuz?
Bas küfrü.

Paramgüvende üzerinden satın aldım diyip sana kargo kodu ya da adresi verecek. Arayıp anavrat söv engelle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yapmış hocam ben anlamadım başımıza gelirse tecrübeli olalım.
.

Güvenli bir şekilde nerden satış yapabilirim peki

Ne yapmış hocam ben anlamadım başımıza gelirse tecrübeli olalım.
Kısaca yeni tezgah ya, sürekli birşeyler deniyorlar. Sahibinden işlerini bayağı zora soktu. Kısacası param güvende ile ilgili tüm işlemleri site üzerinden yapıcaksın, sana atılan link, mail, dekont falan hiçbirşeye itibar etmiyeceksin. Sadece ve sadece bakacağın tek yer uygulamanın kendisi olucak. Param güvende sistemi bu şekilde. Ben bazen havale ile ürünün fiyatının belli bir kısmını alıp, daha sonra kalan kısımı param güvende ile alıyorum. O farklı bir muhabbet.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Güvenli bir şekilde nerden satış yapabilirim peki
Kargolumu satmak istiyorsun ?

param güvende ile satış yapmayın çok riskli sadece alıcıyı koruyor

Maili yollayan adrese bakar mısın bi hocam hangi domaini kullanmışlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,388
Üyeler
201,195
Son üye
RiviaMonatch

Geri