Çözüldü✓ %75 Wireless Ucuz Klavye Önerisi

Oguzhansah

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
4,719
Sistemimi yeni toplamışken daha kuramadan klavyem bozuldu..
Taksitle alsam harika olur. Sessiz bi switch varsa tercihimdir.
Bütçe belirlemedim ama düşükten açarsak kapıyı iyi olur.
Şu an Mizar MZ60 kullanıyorum ve normalde memnundum aşırı iyi bir model olmasına gerek yok.

Bana sorarsan Havit veya Aula alınır. Işık geçirsin istiyorsan Havit, gerek yok diyorsan Aula.

Daha ucuz bir şey istiyorsan da membran olarak şu var.

Eğer %60 olur diyorsan şöyle bir ürün de varmış.

Kablolu olur diyorsanız manyetik olarak da şu ürünler var.

Taksit spesifik olarak aramadım, ama çoğu site peşin fiyatına 3 ay taksit veriyor.

al geç.

al geç.

Troy kart indirimi ile daha uyguna alınabilir. Başta ben de İncehesap baktım, kablolu ₺1569 ürünü görünce karıştırdım diye düşündüm.

2026-08-11_01-01.webp

Troy kart indirimi ile daha uyguna alınabilir. Başta ben de İncehesap baktım, kablolu ₺1569 ürünü görünce karıştırdım diye düşündüm.
taksit seçenekleri de daha iyi olur idefix'te. TROY200 kodu güzel gider evet. İncehesapta RAM'den gelen 500tl kupon duruyorsa o da kullanılabilir

Bana sorarsan Havit veya Aula alınır. Işık geçirsin istiyorsan Havit, gerek yok diyorsan Aula.

Daha ucuz bir şey istiyorsan da membran olarak şu var.

Eğer %60 olur diyorsan şöyle bir ürün de varmış.

Kablolu olur diyorsanız manyetik olarak da şu ürünler var.

Taksit spesifik olarak aramadım, ama çoğu site peşin fiyatına 3 ay taksit veriyor.
taksit seçenekleri de daha iyi olur idefix'te. TROY200 kodu güzel gider evet. İncehesapta RAM'den gelen 500tl kupon duruyorsa o da kullanılabilir
60 membran ve kablolu kesinlikle düşünmüyorum.
Gravion biraz dandik gözüküyor açıkçası bilmiyorum tam özellik olarak.
MageGee ve Havit iyi duruyor ama Aula bayağı iyi geldi gözüme.
Kesin MageGee mi diyorsunuz?

60 membran ve kablolu kesinlikle düşünmüyorum.
Gravion biraz dandik gözüküyor açıkçası bilmiyorum tam özellik olarak.
MageGee ve Havit iyi duruyor ama Aula bayağı iyi geldi gözüme.
Kesin MageGee mi diyorsunuz?
ben kesin magegee derim, f75 dengi bi klavye ve fiyatı epey güzel seviyede

F87 mi daha iyi F75 mi yoksa hiç bu heyecanlara girmeyip ucuzdan MageGee mi almak diğerlerinide karşılarım ben 4-5k fiyatlar gelecek sandığım için ucuz istemiştim. Farkları ne bilmiyorum

F87 mi daha iyi F75 mi yoksa hiç bu heyecanlara girmeyip ucuzdan MageGee mi almak diğerlerinide karşılarım ben 4-5k fiyatlar gelecek sandığım için ucuz istemiştim. Farkları ne bilmiyorum
arada öyle uçurum farklar yok, f75 kullanıyorum ve light75 al geç. knobu olması avantaj, f87de knob yok. onun dışında boyut farklı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,432
Üyeler
201,202
Son üye
xlyra

Geri