Çözüldü✓ %75 Wireless Ucuz Klavye Önerisi

taksit seçenekleri de daha iyi olur idefix'te. TROY200 kodu güzel gider evet. İncehesapta RAM'den gelen 500tl kupon duruyorsa o da kullanılabilir
En mantıklısı bu o zaman söylediğinize göre.

arada öyle uçurum farklar yok, f75 kullanıyorum ve light75 al geç. knobu olması avantaj, f87de knob yok. onun dışında boyut farklı
Knob çok önemli değil zaten ama güzelmiş. Farkları ne peki tam olarak

Knob çok önemli değil zaten ama güzelmiş. Farkları ne peki tam olarak
fark yok gibi bir şey.

1786401986793.webp

bütçe nedir, rs7 air geliyor aklıma sanırım. manyetik tarafına pek hakim değilim
arkadaş konuya konduk gibi oldu ama kusura bakmasın , rs7 air güzel ama ben daha çok ulugames howl75 tarzı arıyordum sade bütçe bilmiyorum kafana yatarsa bi model alabilirim uygun olursa iyi olur tabi 3-5k arası

arkadaş konuya konduk gibi oldu ama kusura bakmasın , rs7 air güzel ama ben daha çok ulugames howl75 tarzı arıyordum sade bütçe bilmiyorum kafana yatarsa bi model alabilirim uygun olursa iyi olur tabi 3-5k arası

manyetikte switch ve pcb kalitesi önemli bence, sonuçta switch anlık olarak mesafe ölçüyor sürekli. howl75 iyi bir model değil diye hatırlıyorum. iyi bir mekanik klavye alırım daha iyi howl75 yerine

renge bakma, light75 diyorsan eğer attığım technopattaki incelemede sesi olması lazım. @Logitech G213 hazırlamıştı sağolsun
Tok olması güzel ama video pek bir şey katmadı. Çok sesli değil gibi geldi. Beyazı yoksa alıyorum ben de bunu direkt

manyetikte switch ve pcb kalitesi önemli bence, sonuçta switch anlık olarak mesafe ölçüyor sürekli. howl75 iyi bir model değil diye hatırlıyorum. iyi bir mekanik klavye alırım daha iyi howl75 yerine
o halde en iyisi aula f75 gibi duruyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,482
Üyeler
201,221
Son üye
basitadam

Geri