🔥İndirim Koçtaş Mobil Klima 7000 Btu 6.299 TL

Özet geçer misin?
Dediğimiz şeyleri söylüyor hocam verimsiz olduğunu normal klimaladan çok elektrik harcadığını. Duvar tipi kadar olmasa da iş görebileceğinden bahsediyor. Hepsi doğru aşırı bir performans beklemeyin ama 6000 liraya böyle bir şey iyi

bunlar pek kullanışlı değil tavsiye etmem, şurda 1 ay daha dişinizi sıkın sıcaklar kırılır, seneye kış aylarında duvar tipi 12000-18000 btu luk uyguna düşer alın taktırın uğraşmayın böyle klimalarla

bunlar pek kullanışlı değil tavsiye etmem, şurda 1 ay daha dişinizi sıkın sıcaklar kırılır, seneye kış aylarında duvar tipi 12000-18000 btu luk uyguna düşer alın taktırın uğraşmayın böyle klimalarla
😅 isminizden belli klimaları bildiğiniz. Doğru diyorsunuz ama herkes klima taktırmaya uygun olmuyor oda küçük oluyor, kiracı oluyor, taşınacak bişi arıyor. Fiyatına göre alınabilir olduğunu düşünüyorum.

Klima günde 12 saat çalışarak 252 kw tüketiyormuş. 900 TL civarında geliyormuş fatura. Ayrıca biraz gürültülü çalışıyormuş. Şuradan sonrasında anlatıyor.
Çok gürültülü, gece uyku modunda dahi rahatsız ediyor.

Bimde kumtel klima da aynı fiyata satılıyor bazı şubelerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu model

Ekler

• 27999.webp
    27999.webp
    938.6 KB · Hit: 149
Hocam kuponla daha ucuza geliyor tabii ki o da tercih edilebilir markası yok koçtaştakinin.
Ya hocam alınmaz etmez diyorsunuz da bu vantilatörden daha çok iş yapmaz mı ya üstüne vurduğun da klima hissi yaratmaz mı soğuk üşütme hissi yaratmaz mı ben valla o niyetle aldım odam umrumda değil seste umrumda değil, böyle gürültü olunca uyuyorum komşuyu rahat etmesin üşütsün kafi.

Ya hocam alınmaz etmez diyorsunuz da bu vantilatörden daha çok iş yapmaz mı ya üstüne vurduğun da klima hissi yaratmaz mı soğuk üşütme hissi yaratmaz mı ben valla o niyetle aldım odam umrumda değil seste umrumda değil, böyle gürültü olunca uyuyorum komşuyu rahat etmesin üşütsün kafi.
@EmreDur

durulmayacak evdeyseniz ve kiracıysanız herr türlü iş görür. Hava aldığı kısmı da yalıtıp onu da ayrı bi boruyla alırsanız daha verimli çalışır. Buz gibi yapmaz ama yaşanacak noktaya getirir. Sıcaklar bi acayip artık insanı çok yoruyor fiyat çok iyiymiş. Tabii gücü de düşük 7000 BTU. Ama bu paraya buzlu vantilatör sattıklarını düşününce bedava geldi.

durulmayacak evdeyseniz ve kiracıysanız herr türlü iş görür. Hava aldığı kısmı da yalıtıp onu da ayrı bi boruyla alırsanız daha verimli çalışır. Buz gibi yapmaz ama yaşanacak noktaya getirir. Sıcaklar bi acayip artık insanı çok yoruyor fiyat çok iyiymiş. Tabii gücü de düşük 7000 BTU. Ama bu paraya buzlu vantilatör sattıklarını düşününce bedava geldi.
Hocam o yalıtım kısmını bilmiyorum çok zor daha o boru tahliyesini nasıl yapacağım diye kara kara düşlünüyorum sürgülü pencere değil, bir şey daha sormak istiyorum ben odayı çok soğutmasında değilim üstüme vuracağım direk, soğukluk hissi verir mi verirse kafi yani benim için seste problem değil.

Hocam o yalıtım kısmını bilmiyorum çok zor daha o boru tahliyesini nasıl yapacağım diye kara kara düşlünüyorum sürgülü pencere değil, bir şey daha sormak istiyorum ben odayı çok soğutmasında değilim üstüme vuracağım direk, soğukluk hissi verir mi verirse kafi yani benim için seste problem değil.
vereceğini düşünüyorum neticede klima. Dekota levha alıp, boru kısmı için yuvarlak delik açıp pencereye uygun tatlı sert geçecek şekilde yaparsan daha kullanışlı olur hem pencere parçasına bi ton para vermezsin. Hemde yaz bitince o parçayı kaldırırsın kenara seneye tekrar takarsın seyyar olur.

aldık bakalım hemde 4 taksitle nasıl performansı olacak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,380
Üyeler
201,194
Son üye
feanor99

Geri