Cathedrall
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
almayı düşünüyorum başka önerdiğiniz setler var mı biraz fiyat pahalı şu an kasım ayı indirimi beklenir mi ve kullananlar memnun mu teşekkürler
+1PXN VD6 alabilirsin.
Ne gibi modeller hocam?Benzer veya daha düşük fiyatlara Direct Drive setler varken T300 kesinlikle alınmaz.
PXN V10 Pro, PXN VD4, Moza R3.Ne gibi modeller hocam?
Pxn v10 pro öneririm kullandım bi süre. Direksiyon directdrive çok iyi ama pedallar giriş seviyeninde altı 3 pedalda aynı sertlikte ayarlanmıyoda. Rekabetçi oynuyosan frende çok sıkıntı yaşarsın.almayı düşünüyorum başka önerdiğiniz setler var mı biraz fiyat pahalı şu an kasım ayı indirimi beklenir mi ve kullananlar memnun mu teşekkürler
Hocam sizin konuda kadar kavga çıktı direksiyonu alıp gittiniz şimdi mi geri bildirim yapıyosunuzPxn v10 pro öneririm kullandım bi süre. Direksiyon directdrive çok iyi ama pedallar giriş seviyeninde altı 3 pedalda aynı sertlikte ayarlanmıyoda. Rekabetçi oynuyosan frende çok sıkıntı yaşarsın.
ben de yazcaktım sabah da yazmadım, bombayı bırakıp kaçmışHocam sizin konuda kadar kavga çıktı direksiyonu alıp gittiniz şimdi mi geri bildirim yapıyosunuz![]()
Öyle oldu makina çok iyi g29 dan bin kat iyi ama ben frenin arkasına kendi yaptığım gergiden koydum en baba pedala döndü vallaHocam sizin konuda kadar kavga çıktı direksiyonu alıp gittiniz şimdi mi geri bildirim yapıyosunuz![]()
merhaba hocam dişli veya kayışlı artık alınmaz demişsiniz bunların daha gelişmiş versiyonumu çıktı biraz uzak kaldık direksiyon setlerineT300 RS GT kayışlıydı yanlış hatırlamıyorsam dişli veya kayışlı artık alınmaz PXN onların parasına DD setler satarken.
Direct Drive sistemler var artık kayış ve dişli derdi yok daha gerçekçi ffb daha hassas keskin tepkilermerhaba hocam dişli veya kayışlı artık alınmaz demişsiniz bunların daha gelişmiş versiyonumu çıktı biraz uzak kaldık direksiyon setlerine