🔥İndirim Hp Vıctus R7 7840hs 4070 57k

Pahalı bence alınmaz bana göre
eskiden olsa öğğff şimdi ise meh denecek cihaz :D
victus 16 tasarımı çok güzel hem soğutması da çok iyi. Hall sensör sıkıntı

Macbook m4 13inç 256gb var, arada oyun oynadığım için ekstra masaüstü toplama gibi bir topa girmek istemiyorum sizce maci satıp şunu mu alsam?

Alınmaz, güncel 5060 kovalamak daha faydalı olur.

Ben kullanıyorum bu laptopu 4060 kart olanını, malzeme kalitesi pek iyi değil.

RTX4070 veya RTX5070 8GB olması bildiğin oyunculara hakaret küfür
ferrari motorun var ama şanzıman doblo gibi

Alınmaz, HP Victus = hall sensörü kronik belası. "Bunda düzeltildi" garantisi de yok.
Bu fiyata 5060'lı makine bulunuyor. Sırf yeni nesil DLSS için bile 5xxx tercih edilmeli.
Hatta 3-5 bin lira fazlaya düşük watt'lı da olsa 5070'li makine bulmak mümkün.

Alınmaz, bu fiyata 5060'lı makine bulunuyor. Sırf yeni nesil DLSS için bile 5xxx tercih edilmeli.
Hatta 3-5 bin lira fazlaya düşük watt'lı da olsa 5070'li makine bulmak mümkün.
100 bütçen var, laptop ne alırsın?

Hall sensör arızasından kırmazsan iyi cihaz ama fiyatı kötü

ben 2. elde elimden çıkaramıyorum sağlam ama hall sönsör olayı yüzünden kimse yüzüne bakmıyor bi daha tövbe hp almam

Almam şu an en alınmayacak dönem. 3-4 ay önceye göre fiyatlar %30-%50 civarı zamlandı. Şu balonun inmesi gerek önce.
Hocam bende alacağım Eylül Ekim döneminden umutluyum, okullar açılıyor genelde o zamanlarda indirim oluyor.Beklemeue devam mı edeyim bunu çekeyim mi sizce

Hp Victus 16 S1 serisi var bende 8845hs 4070 li model. 2024 yılında almıştım.Sürekli oyun - rander işleri derken ağır bir şekilde kullanıyorum. Hala çok memnunum. Hall sensör sorunu bazı kullanıcılarda çıktı ama bende daha öyle bir problem olmadı. Ne olur ne olmaz diye garantiyi 3 yıla çıkarmıştım. 4070 li bir makineye 57k verilmez şu devirde heleki hp de böyle bir sorun varken uzak durulması gerekir diye düşünüyorum. 5000 serisi kartlı bir makine almak daha mantıklı.

Geri