🔥İndirim Pepsi, Doritos , Çerezza 3 Al 2 Öde

3 farklı çeşit cips olmuyor sanırım di mi ?

3 tane 6x330ml Lipton aldım tanesi 30.7 ye geldi, teşekkürler

alanlara saygım var alır sebebi vardır vs

fakat en fazla 50-100 metre ilerde birebir aynısı markette varken kargoyu/kargocuyu bunun için yormak evla mıdır?
Covid döneminde kargocuun biri adamın biri şapka diğeri kravat sipariş etmişti onları taşıdık dedi
şaka gibi
çok acildir bulamıyorsundur tamam ama dibinde olup 5 kat inip aşağıdaki markete gidemeyen insanlar var
gerçekten bir şey sipariş eden insanlar sayelerinde fazladan bekliyor

Daha önce keyfi olarak 14 günde iade süreci nasıl kendini bilmezler yüzünden değiştiyse bunlarda her an değişebilir
size verilen nimetleri doğru kullanın

fakat en fazla 50-100 metre ilerde birebir aynısı markette varken kargoyu/kargocuyu bunun için yormak evla mıdır?
Covid döneminde kargocuun biri adamın biri şapka diğeri kravat sipariş etmişti onları taşıdık dedi
şaka gibi
çok acildir bulamıyorsundur tamam ama dibinde olup 5 kat inip aşağıdaki markete gidemeyen insanlar var

Daha önce keyfi olarak 14 günde iade süreci nasıl kendini bilmezler yüzünden değiştiyse bunlarda her an değişebilir
kral az çok haklısın ama görgüsüz insanlar olabilir hadi onu geçtim onların işi bu sonuçta

şaka gibi

paket başına para alıyolar, tam tersine işleri düştü adamların. hatta ayrı ayrı verebiliyorsanız öyle verin, sepet salın hafif kargolar için. adamlar 100k alıyoz paket atanzi uçanzi kaçanzii fıtı fıtı işlerinin reklamını beleşe yaptılar. herkes kurye oldu işleri düşmüş xd

ben migros sandım. amazonda paket değil de mesai ücreti olabilir

Son düzenleme:

şaka gibi

Bana en yakın bakkalda 55 tl ye satılıyor ben 30 tl ye aldım. Amazondan aldığım kadar almak istesem ~430 tl daha fazla ödemem gerekir ???

şaka gibi

Şu tarz şeyler okuyunca hüptrik sipariş edesim geliyor ya

Bana en yakın bakkalda 55 tl ye satılıyor ben 30 tl ye aldım. Amazondan aldığım kadar almak istesem ~430 tl daha fazla ödemem gerekir ???

bak kendi hesabıı yapmışsındır saygım var hafız
ama bunun için ortalama 10-15 tane istesen o zaman kar
yani 20 tl için ben beklemem :)

Demek istediğim iyi anlaşılsın farkındayım bazılarınmızın yakınında markette olmuyor düz esnaf oluyor onlarda kazıklı voyvoda gibi kazığı sokmayı seviyorda ciklet cips içinde siparişe değer mi :)

illaki kurye kazanır sözüüm yokda daha önemli siparişi olan insan fazladan beklemesi var iyi niyetli esnafı vardır 10 tl fazla satsın onun ondan almazsın kaybı var

Bak daha yeni 4bin küsür verip fare aldım burada bulamam çünkü mecbur aldım olsa fiyat yakın olsun hemen alırım çünkü bana en yakın elektronik mağaza 1,5 saat ötede

ek olarak burada tarımda sevdiğim bir kahve var portakallı onun için 1 km mesafe katediyorum yürüyorum 2-3 market dolanıyorum eğer bulamazsam işte o zaman sipariş ediyorum

Son düzenleme:
Bir bana mı pahalı geliyor bu fiyatlar. Baharatlı patatessin kardeşim alt tarafı, kg maliyetin max 20 TL bile yokken neden 150 gramını 70-80 TL'ye satıyorsun? Patates lan bu.
Lays, Doritos vb. markalar yerine gidin Bimden alın cipsi. Bu paraları hak etmiyorlar.

Bir bana mı pahalı geliyor bu fiyatlar. Baharatlı patatessin kardeşim alt tarafı, kg maliyetin max 20 TL bile yokken neden 150 gramını 70-80 TL'ye satıyorsun? Patates lan bu.
Lays, Doritos vb. markalar yerine gidin Bimden alın cipsi. Bu paraları hak etmiyorlar.
Hocam onların tadı da aşırı itici geliyor bana cips tüketmiyorum zaten de böyle arkadaş ortamında felan alınınca tadıyorum.

bak kendi hesabıı yapmışsındır saygım var hafız
ama bunun için ortalama 10-15 tane istesen o zaman kar
yani 20 tl için ben beklemem :)

Demek istediğim iyi anlaşılsın farkındayım bazılarınmızın yakınında markette olmuyor düz esnaf oluyor onlarda kazıklı voyvoda gibi kazığı sokmayı seviyorda ciklet cips içinde siparişe değer mi :)

illaki kurye kazanır sözüüm yokda daha önemli siparişi olan insan fazladan beklemesi var iyi niyetli esnafı vardır 10 tl fazla satsın onun ondan almazsın kaybı var

Bak daha yeni 4bin küsür verip fare aldım burada bulamam çünkü mecbur aldım olsa fiyat yakın olsun hemen alırım çünkü bana en yakın elektronik mağaza 1,5 saat ötede

ek olarak burada tarımda sevdiğim bir kahve var portakallı onun için 1 km mesafe katediyorum yürüyorum 2-3 market dolanıyorum eğer bulamazsam işte o zaman sipariş ediyorum
reis başka derdin yok mu alan memnun satan memnun

2 koli pepsi alayımda gelene kadar ayran olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,306
Üyeler
201,170
Son üye
Punisher|

Geri