Ps5 Slim Bu Fiyata Alnıır mı? (Adamın Yanına Gitmeden Önce 1 Saatım Var )

furkangorur

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,827
ps5 slim cd li ve 1 yıllık
yanında 2 adet kol verecek dualsense orijinal.

fiyatta 25e anlaştık fakat 70km uzakta git gel ile 25.500 e falan gelmiş olacak.

kolların birini satsam 22-23e gelmiş olacak kasımda gta da çıkacak. Ne düşünüyorsunz fiyat iyi geldi? adam 26500den 25e düştü.

Fiyat çok iyi.

Fiyat çok iyi.
o zmn araca binip 70km gitmeye hazırlanıyorum :d kendimi onaylamak istedim. Bana da fiyat iyi geldi çift kol olmasından dolayı. CD li olması ayrı bi güzel ps4 cdleri ile koleksiyona da girişeceğim

Hediye gelmiş 1 yılı geçmiş faturası olmayan 2.kolu garantili tıpa tıp aynısını 27.5a sattım kozmetik olarak mükemmeldi ama benimki.

Hediye gelmiş 1 yılı geçmiş faturası olmayan 2.kolu garantili tıpa tıp aynısını 27.5a sattım kozmetik olarak mükemmeldi ama benimki.
1 yıl garantisi kalmış bu cihazın valla gidiyorum

o zmn araca binip 70km gitmeye hazırlanıyorum :d kendimi onaylamak istedim. Bana da fiyat iyi geldi çift kol olmasından dolayı. CD li olması ayrı bi güzel ps4 cdleri ile koleksiyona da girişeceğim

Dijital sürüm tek kollu fiyatı 29500 TL'ydi en son ama peşin alımda. Taksitle yine vade farkı koyuyordu satıcı üstüne. Oradan pay biç.

Konsolu aldım içini açıp temizledim bile fakat kurarken fan sesine benzer bir ses geliyordu çünkğ denemeden aldım ve korkmaya başladım. Meğer CD varmış içinde, sahibine sordum senin olsun dedi. Ben maç oynamam bunu kaça okuturuz
4922.webp

ps5 slim cd li ve 1 yıllık
yanında 2 adet kol verecek dualsense orijinal.

fiyatta 25e anlaştık fakat 70km uzakta git gel ile 25.500 e falan gelmiş olacak.

kolların birini satsam 22-23e gelmiş olacak kasımda gta da çıkacak. Ne düşünüyorsunz fiyat iyi geldi? adam 26500den 25e düştü.
140km 500 lira yakan araç nedir hocam

140km 500 lira yakan araç nedir hocam
Aslında daha az yaktı. Elantra 2024 5,4lt/100km ile gittim total 140km. Benzini 69tlye aldım.
Gidişte ortalama 110 120km hız dönüşte 120 140

Konsolu aldım içini açıp temizledim bile fakat kurarken fan sesine benzer bir ses geliyordu çünkğ denemeden aldım ve korkmaya başladım. Meğer CD varmış içinde, sahibine sordum senin olsun dedi. Ben maç oynamam bunu kaça okuturuz Alıntıyı görüntüle
Çok hakim değilim ama sanki pes21 en pahalı pes oyunuydu, piyasası da epey yüksekti. Konsol oyun pes21 yaz bakalım youtubea belki shorts videosu falan vardır. Hayırlı olsun bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,234,225
Üyeler
201,442
Son üye
Batuhan Boyraz
Geri