Steam Keylerle Alakalı Soru

@atar1993 hocam alabiliyorsanız parayı geri alın. Olmasa da sağlık olsun sayende öğrenmiş olduk
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ve doğru muhtemelen indirim dönemlerinde steamda da bir iki dolara düşüyordur o oyunlar

Bugünün kârlı ismi sensin
(0.50 dolar)
Büyük ödül hocam 😅 random key almamak lazımmış bunu ögrenmiş olduk.

@atar1993 hocam alabiliyorsanız parayı geri alın. Olmasa da sağlık olsun sayende öğrenmiş olduk
Ben pek umursamıyorum. Keyfi harcama sayılır benim için zaten 2000 oyunu geçti steam hesabı. Buradaki arkadaşlar ne olup bitiyor bilgilensin istedim. Diğer forumlarda felan bu adamlarla ilgili hiçbir konuya net cevap gelmemiş. En azından görelim ne durumdalar.

Ben pek umursamıyorum. Keyfi harcama sayılır benim için zaten 2000 oyunu geçti steam hesabı. Buradaki arkadaşlar ne olup bitiyor bilgilensin istedim. Diğer forumlarda felan bu adamlarla ilgili hiçbir konuya net cevap gelmemiş. En azından görelim ne durumdalar.
Evet hocam o zaman sıkıntı yok. Ben o tarz sitelere hic güvenemedim yoksa bir ara rdr 1 alacaktım.

Evet hocam o zaman sıkıntı yok. Ben o tarz sitelere hic güvenemedim yoksa bir ara rdr 1 alacaktım.
Valorant random vp falanda vardı 1000-2000-10 bin vp çıkma ihtimali var diyorlardı 10 tane almıştık hepsinden 115vp çıkmıştı 8 dakika ağlamıştım

Sıkıntı hocam ama neyse tecrübe tecrübedir. Bugüne kadar 1defa bile valo oynamadım.
Ben artık küfür yemekten ve taciz edilmekten sıkıldığım için bıraktım zaten oynama da çöplük resmen.

Ben artık küfür yemekten ve taciz edilmekten sıkıldığım için bıraktım zaten oynama da çöplük resmen.
25 yaşındayım 10 yaşındaki veletten küfür yiyorum

Sadece hikayeli oyun oynuyorum zaten artık vitrindeki gibi kaliteli yapımlardan yaklaşık +50 tane biriktirdim param oldukça alıyorum online oyunlar bitmiştir benim için

Ekler

• IMG_20260811_213310.webp
    IMG_20260811_213310.webp
    73 KB · Hit: 11

Sadece hikayeli oyun oynuyorum zaten artık vitrindeki gibi kaliteli yapımlardan yaklaşık +50 tane biriktirdim param oldukça alıyorum online oyunlar bitmiştir benim için
Vallah en doğrusunu yapmışsın. Kızsan zaten ayrı sıkıntı oluyor online oyunlar. Online de malesef bizim Türkler çok sıkıntı. Öldürüyorsun sana sövüyor, o seni öldürüyor yine sana sövüyor. Bende online olarak sadece pubg solo oynuyorum sohbet ses kapalı kafam rahat. Bunun dışında bende full hikayeli oyun oynuyorum

Vallah en doğrusunu yapmışsın. Kızsan zaten ayrı sıkıntı oluyor online oyunlar. Online de malesef bizim Türkler çok sıkıntı. Öldürüyorsun sana sövüyor, o seni öldürüyor yine sana sövüyor. Bende online olarak sadece pubg solo oynuyorum sohbet ses kapalı kafam rahat. Bunun dışında bende full hikayeli oyun oynuyorum
Cs oynamaya çalıştım onda da bombayı çözme tuşunu bulamadım üstünde tünemişim bekliyorum valorantta 4 tuşu ile imha ediliyordu bastım imha olmadı cs de googleden bakana kadar patladı zaten dksjfkdjfj sonra onuda sildim

Cs oynamaya çalıştım onda da bombayı çözme tuşunu bulamadım üstünde tünemişim bekliyorum valorantta 4 tuşu ile imha ediliyordu bastım imha olmadı cs de googleden bakana kadar patladı zaten dksjfkdjfj sonra onuda sildim
Adam nasıl küfür ediyor görmen lazım çıldırdı resmen rustu sanırım

Adam nasıl küfür ediyor görmen lazım çıldırdı resmen rustu sanırım
Cs zaten rusların mekanı 😅 acayip sövüyorlar onlar. Bende bi ara cs de kasa düşürüyordum haftalık 1$, aylık 4$ yapıyordu ve 1 dolarda ben ekleyip pubg de pass alıyordum. Sonra onuda bıraktım gercekten kanser kitlesi var.

Güzel simulator oyunları var acayip sarıyor deneyebilirsin

Evet destekten cevap geldi. 1 tane oyun verdiler. Oda dandik bir oyun. Lust from Beyond: M Edition diye 10 kuruş etmeyecek bir oyun. Bu arada ilk baktığımda listede bu oyunu görmemiştim bile. Adamlar araya serpiştirerek dolandırıyor. Artık net cevap belli. Bu adamlardan ekmek kırıntısı bile alınmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,287
Üyeler
201,168
Son üye
muhammed555

Geri