Yardım Siyah Kule Tipi Soğutucu Önerisi

Reaksiyon skoru
18
Bütçe
1500
Normalde Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcaktım fakat fiyatı arttı ve siyah rengi bütçeyi aşıyor. Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerir misiniz (daha önce konu açtım fakat planlar değişti)

Normalde Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcaktım fakat fiyatı arttı ve siyah rengi bütçeyi aşıyor. Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerir misiniz (daha önce konu açtım fakat planlar değişti)
x120r dijital önerecektimde fiyatları uçmuş

Daha dün 1500 olan soğutucuya zam geldi maalesef. Piyasada çok fan var fakat hangi iyidir bilmiyorum
Ocypus markasının kule tipi soğutucularına bakabilirsin. Ben bu markanın sıvı soğutucusunu kullanıyorum gayet güzel.

Troy kart kampanyasıyla bütçenin altına düşüyor Troy kart yöntemi vardı paycellden troy kart sanal kart oluşturabiliyordun
1786490443946.webp

"thermalright assassin spirit 120 evo dark" Alınır mı?

"thermalright assassin spirit 120 evo dark" Alınır mı?

Kasaya uyuyorsa eğer bu ürünü de değerlendirebilirsin. Bi tık bütçeni 100₺ gibi aşacak biliyorum ama yine de göstereyim. 5600 e çok güzel gider. O thermalright modeli ile ebat kıyaslaması ve fan kıyaslaması yap. Söylediğin thermalright modeliyle benim attığım arasında çok minimal fark neredeyse çıkmaz bile ama seçenek seçenektir. İd-coolingi duymayan varsa kötü merdiven altı marka değil onu söyleyim

Benim attığımın fanı ve aparatlarıyla o söylediğin modelin fan ve aparatlarını karşılaştır. Hangisinin statik basıncı yüksekse onu al 👍 thermalrightta olur bu attığımda olur

Son düzenleme:
Kasaya uyuyorsa eğer bu ürünü yapıştır gitsin. Bi tık bütçeni 100₺ gibi aşacak biliyorum ama yine de göstereyim. 5600 e çok güzel gider. O thermalright modeli ile ebat kıyaslaması ve fan kıyaslaması yap. Söylediğin thermalright modeliyle benim attığım arasında çok minimal fark neredeyse çıkmaz bile ama seçenek seçenektir. İd-coolingi duymayan varsa kötü merdiven altı marka değil onu söyleyim

Benim attığımın fanı ve aparatlarıyla o söylediğin modelin fan ve aparatlarını karşılaştır. Hangisinin statik basıncı yüksekse onu al 👍

Bu soğutucu neden sadece bu sitede ucuz

Markanın trdeki distribütörleri bunlar diye biliyorum o yüzden. İdcoolingi bi tek bunlar getiriyor. 467 tane yorum yapılmış soğutucuya zaten

Edit: 185₺ kargo ücreti varmış. Sal sal alma 😄 yukarda attığın termalrightı kargo dahil bul al. Kafayı yemişler. Sanki kurumsal firma değilde bakkalcı hüseyin amcadan ürün alıyoruzda kargo ücretini karşılayamıyolar. Bak bak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alma alma

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,436
Üyeler
201,204
Son üye