x120r dijital önerecektimde fiyatları uçmuşNormalde Thermalright Burst Assassin 120 SE alıcaktım fakat fiyatı arttı ve siyah rengi bütçeyi aşıyor. Ryzen 5 5600 için kule tipi soğutucu önerir misiniz (daha önce konu açtım fakat planlar değişti)
bağlamazsın kablolarını ışıksız olurÖneriniz için teşekkür ederim ışıksız olursa daha iyi olur
Ocypus markasının kule tipi soğutucularına bakabilirsin. Ben bu markanın sıvı soğutucusunu kullanıyorum gayet güzel.Daha dün 1500 olan soğutucuya zam geldi maalesef. Piyasada çok fan var fakat hangi iyidir bilmiyorum
"thermalright assassin spirit 120 evo dark" Alınır mı?
Bu soğutucu neden sadece bu sitede ucuzKasaya uyuyorsa eğer bu ürünü yapıştır gitsin. Bi tık bütçeni 100₺ gibi aşacak biliyorum ama yine de göstereyim. 5600 e çok güzel gider. O thermalright modeli ile ebat kıyaslaması ve fan kıyaslaması yap. Söylediğin thermalright modeliyle benim attığım arasında çok minimal fark neredeyse çıkmaz bile ama seçenek seçenektir. İd-coolingi duymayan varsa kötü merdiven altı marka değil onu söyleyim
Benim attığımın fanı ve aparatlarıyla o söylediğin modelin fan ve aparatlarını karşılaştır. Hangisinin statik basıncı yüksekse onu al
![]()
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi İşlemci Soğutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi işlemci soğutucu sipariş ekranıwww.gelbura.com
Bu soğutucu neden sadece bu sitede ucuz
Bu soğutucu neden sadece bu sitede ucuz