❌İndirim Bitti! Machenike K500-M61 Manyetik Hotswap Rgb Klavye 1029 TL (Trendyol Plus Özel)

Aynı segment değiller hocam. Bunun fiyatında daha iyi bir manyetik veya mekanik klavye yok bence bana göre, kuponları dahil etmeden tabii ki söylüyorum
doğrudur, ucuz manyetik klavye almak bence yanlış. mekanik olarak light75 rakipsiz diye düşünüyorum 2000 lira altı fiyatta. aula f75 ile birebir neredeyse

doğrudur, ucuz manyetik klavye almak bence yanlış. mekanik olarak light75 rakipsiz diye düşünüyorum 2000 lira altı fiyatta. aula f75 ile birebir neredeyse
Kronik sorunu var mı dediğin modelin hocam? Forumda Captain modelini alıp hiç beğenmeyenler ve değişik sorunlar yaşayanlar vardı. Bir de bu fiyatına göre bence iyi; normalde Red Switch versiyonu bile AliExpress'te 25 dolar, bu 35-40 dolar civarı olurdu muhtemelen. Distribütör işin içine girince 50 dolara geliyor zaten. AliExpress fiyatına, vergi ve kargo eklenmemiş şekilde almak okey bence. Ben denemek için aldım, hem yedek klavyem olsun, iyi olur benim için.

Kronik sorunu var mı dediğin modelin hocam? Forumda Captain modelini alıp hiç beğenmeyenler ve değişik sorunlar yaşayanlar vardı. Bir de bu fiyatına göre bence iyi; normalde Red Switch versiyonu bile AliExpress'te 25 dolar, bu 35-40 dolar civarı olurdu muhtemelen. Distribütör işin içine girince 50 dolara geliyor zaten. AliExpress fiyatına, vergi ve kargo eklenmemiş şekilde almak okey bence. Ben denemek için aldım, hem yedek klavyem olsun, iyi olur benim için.

Aynı klavye mi kalite olarak ne farkı var

Kronik sorunu var mı dediğin modelin hocam? Forumda Captain modelini alıp hiç beğenmeyenler ve değişik sorunlar yaşayanlar vardı.
o modele özgü kullanılan switchte ufak bi sürtme sorunu vardı evet ama onun dışında da alüminyum kasa olarak fiyatı rakipsizdi. bu üründe öyle bir sorun yok

Tam boy bol tuşlu güzel bir klavye yok mu, bu küçük klavyelere hiç alışamadım.

bu klavye de anti-ghosting var mı ? bakındım ama göremedim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,380
Üyeler
201,194
Son üye
feanor99

Geri