enes taha44
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
valla iyi sanki fiyati 2tb ssd 32 ram falan cok pahalı suanda fps oynucaksanız zaten işlemci ekran kartına göre overkill alınabilir bence2-3 haftadır kovalıyorum 2. el bütçem 75.000tl ama yani arkadaş birinin ya rami berbat olur birinin ekran kartı zayıf olur kullanımımın %80 i fps oyunları odaklı olacak iki elim bağlı bekliyorum bana şunu şunu kesinlikte yap diyebileceğiniz şeyıer var mı açıkçası ilk sistemimde olacak pek bir tecrübem yok ve sabırsızlık da var ayriyetten![]()
Dramli G.skill olduğu için ekstra paravalla iyi sanki fiyati 2tb ssd 32 ram falan cok pahalı suanda fps oynucaksanız zaten işlemci ekran kartına göre overkill alınabilir bence
keşke 2. ekde özelleştirme yapabilsek valla katılıyorum dediğinize de her şey imkan dahilindeDramli G.skill olduğu için ekstra para
x670e
Corsair 1000w Psu
Artic liquid freezer 3
Yani Hiçbirşey kazandırmayacak Parçalara ekstra para ödeyecek
Kesinlikle Alınmamalı
Dramlı ssd Artic liquid 360mm Corsair psu X670e alana kadar O ekran kartını 9070xt Yapardım Ben
Ve devasa oyun performans Farkı olurdu
Sistem Bide 2nci el Sistem hocam Alma zaten Yani O fiyata zaten 9070 xt sistem kuruluyorkeşke 2. ekde özelleştirme yapabilsek valla katılıyorum dediğinize de her şey imkan dahilinde![]()
peki bir şey soracağım 75.000 TL'ye beni fps oyunlarında çok nadirende olsa 2 kda takılmalı bir sistem kuramaz mıyım 500 ün altına düşmesin mesela valoranttaSistem Bide 2nci el Sistem hocam Alma zaten Yani O fiyata zaten 9070 xt sistem kuruluyor
Bırak özelleştirmeyi 2nci ele bi kere o kadar Verme
Yani ekstra 2tb ssd Ye ihtiyacın filan varsa onuda 2nci elden alırsın yani