Öneri Yan Monitör Ne Almalıyım

IMG_0760.webp

Buyur hocam açıdan soldaki 27 sağdaki 24 gibi durmuş ama tam tersi :D Yine yollarım fotoğraf size eve geçince farklı açıdan

IMG_0769.webp
IMG_0770.webp

Güzel günlerde kullan hocam kol sorununu da halletmiş gördüğüm kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yan monitörün HZ ve MS fark ettiriyor mu ana kullandığına göre gözüne geliyor mu yani.
Teşekkürler. Evet kaba kuvvetle çözdüm o işi.
Yani o geliyor çünkü soldaki 144 ıps sağdaki 240 oled ciddi fark var

Teşekkürler. Evet kaba kuvvetle çözdüm o işi.
Yani o geliyor çünkü soldaki 144 ıps sağdaki 240 oled ciddi fark var
İkinci elden temize 3-4k bandında bir şey bulursam alırım yoksa ileride bakarım hocam o halde teşekkür ettim desteklerin için.

27 yanına 24 yapmak istemiyorum hocam ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dik kullanımda çok daraltmıyor mu ben mesela sabit koyacağım bir şey yok bu şekilde.

Kullanım amacına göre değişir hocam. Örneğin yayın açıyorsan dik haliyle yan monitöründe altta OBS, üstte istediğin başka bir pencereyi (discord vb.) açabiliyorsun. Bunu yatay haliyle de sağlı sollu açarak yapabilirsin tabi ki ama o şekilde pencereler daralıyor.

Kullanım amacına göre değişir hocam. Örneğin yayın açıyorsan dik haliyle yan monitöründe altta OBS, üstte istediğin başka bir pencereyi (discord vb.) açabiliyorsun. Bunu yatay haliyle de sağlı sollu açarak yapabilirsin tabi ki ama o şekilde pencereler daralıyor.
İkinci elde ucuza ne denk gelirse ama özellikle aoc monitörümün iskeletine benzeyen bir şey tercih edeceğim güzel durması için.

İkinci elde ucuza ne denk gelirse ama özellikle aoc monitörümün iskeletine benzeyen bir şey tercih edeceğim güzel durması için.

Tabi ki, görüntü sizin için önemliyse çerçeve benzerliğinin de ana monitörünüzün çerçevesine benzer olması iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,893
Üyeler
201,344
Son üye
gamer007_
Geri