Oguzhansah
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,727
Buyur hocam açıdan soldaki 27 sağdaki 24 gibi durmuş ama tam tersi
Harbi öyle mesajı okumadan önce neden solda 27 kullanıyor dedimAlıntıyı görüntüle
Buyur hocam açıdan soldaki 27 sağdaki 24 gibi durmuş ama tam tersiYine yollarım fotoğraf size eve geçince farklı açıdan
Güzel günlerde kullan hocam kol sorununu da halletmiş gördüğüm kadarıyla.
Teşekkürler. Evet kaba kuvvetle çözdüm o işi.Güzel günlerde kullan hocam kol sorununu da halletmiş gördüğüm kadarıyla.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yan monitörün HZ ve MS fark ettiriyor mu ana kullandığına göre gözüne geliyor mu yani.
İkinci elden temize 3-4k bandında bir şey bulursam alırım yoksa ileride bakarım hocam o halde teşekkür ettim desteklerin için.Teşekkürler. Evet kaba kuvvetle çözdüm o işi.
Yani o geliyor çünkü soldaki 144 ıps sağdaki 240 oled ciddi fark var
27 yanına 24 yapmak istemiyorum hocam ya.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Dik kullanımda çok daraltmıyor mu ben mesela sabit koyacağım bir şey yok bu şekilde.
İkinci elde ucuza ne denk gelirse ama özellikle aoc monitörümün iskeletine benzeyen bir şey tercih edeceğim güzel durması için.Kullanım amacına göre değişir hocam. Örneğin yayın açıyorsan dik haliyle yan monitöründe altta OBS, üstte istediğin başka bir pencereyi (discord vb.) açabiliyorsun. Bunu yatay haliyle de sağlı sollu açarak yapabilirsin tabi ki ama o şekilde pencereler daralıyor.
İkinci elde ucuza ne denk gelirse ama özellikle aoc monitörümün iskeletine benzeyen bir şey tercih edeceğim güzel durması için.