🔥İndirim Gamepower Tirus He80 Hall Effect Klavye 1805tl

GGbaba

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,722
Rapid trigger annadın mı Snap Tap Annadın mı sadece kendi switchleri ile Hotswap annadın mı
1786550251599.webp

• Beğen
Reaksiyonlar: Aydi
Nasildir

Sadece kendi switchleriyle değiştirilebiliyorsa hotswap sayılmaz. Hotswap dediğin şey, belirli pin yapısına uyan farklı switchleri lehim gerektirmeden takıp çıkarabilmek demek. Yani 3 veya 5 pin destekleyen bir PCB'ye, bu yapıyla uyumlu farklı marka ve model switchleri takabilmen gerekiyor. Sadece üreticinin kendi switchini çıkarıp takabiliyorsan bunun adı hotswap değil, kendi switchleri için yapılmış değiştirilebilir bir sistemdir. Bu yüzden alınmaz. Hotswap olmaması demek, evrensel bir ürün olmadığı; fason üretim olduğu manasına gelir. Bu da bir arıza çıkması durumunda markaya köle olman demektir. Elinde kalması demektir. Ayrıca, yıl olmuş 2026 hala daha Gamepower paylaşılıyor mu bu forumda gerçekten? İnanılmaz bir durum ya. Adamların arıza çıkmadık ürünü yok neredeyse. Herkes ağlıyor klavyem daha şu kadar ay geçmeden bozuldu, garantiye gönderdim geldi 1 ay geçti yine şu tuş basmıyor diye şikayetvar'a yazıyorlar. Neden paylaşıyorsunuz? 1000 lira bile olsa indirim değil, anlamıyor musunuz bunu?

Sadece kendi switchleriyle değiştirilebiliyorsa hotswap sayılmaz. Hotswap dediğin şey, belirli pin yapısına uyan farklı switchleri lehim gerektirmeden takıp çıkarabilmek demek. Yani 3 veya 5 pin destekleyen bir PCB'ye, bu yapıyla uyumlu farklı marka ve model switchleri takabilmen gerekiyor. Sadece üreticinin kendi switchini çıkarıp takabiliyorsan bunun adı hotswap değil, kendi switchleri için yapılmış değiştirilebilir bir sistemdir. Bu yüzden alınmaz. Hotswap olmaması demek, evrensel bir ürün olmadığı; fason üretim olduğu manasına gelir. Bu da bir arıza çıkması durumunda markaya köle olman demektir. Elinde kalması demektir.
neden denmesin kardeşim hotswap lehim yapmadan sölülebilir demek kafanızdan anlam yükleyip bunlara inanmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

k70 mk2 var baba 7 yıl oldu alalı.

o zamanlar piyasada bunlar vardı.
çok iyi klavye o zaman klavyem var diye almamıştım sonra bir daha üretmediler.

Sadece kendi switchleriyle değiştirilebiliyorsa hotswap sayılmaz. Hotswap dediğin şey, belirli pin yapısına uyan farklı switchleri lehim gerektirmeden takıp çıkarabilmek demek. Yani 3 veya 5 pin destekleyen bir PCB'ye, bu yapıyla uyumlu farklı marka ve model switchleri takabilmen gerekiyor. Sadece üreticinin kendi switchini çıkarıp takabiliyorsan bunun adı hotswap değil, kendi switchleri için yapılmış değiştirilebilir bir sistemdir. Bu yüzden alınmaz. Hotswap olmaması demek, evrensel bir ürün olmadığı; fason üretim olduğu manasına gelir. Bu da bir arıza çıkması durumunda markaya köle olman demektir. Elinde kalması demektir. Ayrıca, yıl olmuş 2026 hala daha Gamepower paylaşılıyor mu bu forumda gerçekten? İnanılmaz bir durum ya. Adamların arıza çıkmadık ürünü yok neredeyse. Herkes ağlıyor klavyem daha şu kadar ay geçmeden bozuldu, garantiye gönderdim geldi 1 ay geçti yine şu tuş basmıyor diye şikayetvar'a yazıyorlar. Neden paylaşıyorsunuz? 1000 lira bile olsa indirim değil, anlamıyor musunuz bunu?
sana mı soracaz paşam ne paylaşıp paylaşmayacağımızı

neden denmesin kardeşim hotswap lehim yapmadan sölülebilir demek kafanızdan anlam yükleyip bunlara inanmayın

Üsluba bak :D Hemen engellendin

bu oyunlara göre renklenme mevzusu güzel oluyor bomba filan patlayacağı zaman kırmızı yanıp sönüyor dehşet.

Geri