🔥İndirim Gamepower Tirus He80 Hall Effect Klavye 1805tl

sadece kendi switchleriylemi değiştirilebiliyor o zaman kötü yav bilmiyorum araştırmadım da satılıp satılmadığını

İlk çıktığında 1.5K almıştım fiyatına göre güzel kaliteli bir yapısı yok bazı tuşlara sürtme sesi gibi ses vardı. Sonra sattım

Rapid trigger annadın mı Snap Tap Annadın mı sadece kendi switchleri ile Hotswap annadın mı
Alıntıyı görüntüle
Düz manyetik outemu jade switchlerini kullanıyor gibi herhangi bir manyetik olmuyor mu şimdi :D

Herkes ağlıyor klavyem daha şu kadar ay geçmeden bozuldu, garantiye gönderdim geldi 1 ay geçti yine şu tuş basmıyor diye şikayetvar'a yazıyorlar. Neden paylaşıyorsunuz? 1000 lira bile olsa indirim değil, anlamıyor musunuz bunu?
Screenshot_1.webp

Bağıra bağıra söylüyoruz

Rapid trigger annadın mı Snap Tap Annadın mı sadece kendi switchleri ile Hotswap annadın mı
Alıntıyı görüntüle
tuşlar ışık geçiriyor mu bir de yanında yedek switch gönderiyorlar mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle

Bağıra bağıra söylüyoruz
Uzak durmak lazım o zaman

bakış açısına göre değişir her şey 66 yorumdan 8 tanesi düşük puanlı en alttaki 8 yorumu tutup bu ürün kötü demek artniyetten başka bir şey değildir bu tarz ürünlerde kullanmadığım birşeyi önermedim bu zamana kadar abim deli gibi dota 2 bende mmo oynuyorum o tuşlarda sıkıntı olsa elli defa duvara vurup parçalamıştım
1786555104583.webp

k70 mk2 var baba 7 yıl oldu alalı.

o zamanlar piyasada bunlar vardı.
bende de asus rog scope var 2021 demi 22 demi ne aldım bir kere tuş basmamam oldu biraz kanun baskısı şikayet var cart curt ücretsiz bakımını yaptılar ayarladılar 1 senedir sorunsuz devam 5 6 senelik klavye valla maşallahı var

Uygunsuz davranış
Sadece kendi switchleriyle değiştirilebiliyorsa hotswap sayılmaz. Hotswap dediğin şey, belirli pin yapısına uyan farklı switchleri lehim gerektirmeden takıp çıkarabilmek demek. Yani 3 veya 5 pin destekleyen bir PCB'ye, bu yapıyla uyumlu farklı marka ve model switchleri takabilmen gerekiyor. Sadece üreticinin kendi switchini çıkarıp takabiliyorsan bunun adı hotswap değil, kendi switchleri için yapılmış değiştirilebilir bir sistemdir. Bu yüzden alınmaz. Hotswap olmaması demek, evrensel bir ürün olmadığı; fason üretim olduğu manasına gelir. Bu da bir arıza çıkması durumunda markaya köle olman demektir. Elinde kalması demektir. Ayrıca, yıl olmuş 2026 hala daha Gamepower paylaşılıyor mu bu forumda gerçekten? İnanılmaz bir durum ya. Adamların arıza çıkmadık ürünü yok neredeyse. Herkes ağlıyor klavyem daha şu kadar ay geçmeden bozuldu, garantiye gönderdim geldi 1 ay geçti yine şu tuş basmıyor diye şikayetvar'a yazıyorlar. Neden paylaşıyorsunuz? 1000 lira bile olsa indirim değil, anlamıyor musunuz bunu?
Tek mantıklı cevabı sen vermişsin burada. Gamepower markası fasonum ben diye bağırıyor. Ülkedeki giriş segmenti arşa çıkarmaları da bence bu fiyatların artışına destek oluyor. Hiçbir Gamepower marka ürün kullanmam, kimseye de önermem. Ama piyasada en ucuz bunun bileşenleri bulunduğu için ve kitlenin akılsız, vizyonsuz göz zevkine hitap ettiği için; seveni epey çok. Akko'nun 2 bin liraya hall efect, 8k klavyesi vardı. 200-300 lira daha verip onu alırdım ben. Şu an aynı fiyatta mı tabi bilmiyorum. İki üç ay önce klavye almam gerekirken araştırmıştım. Böyle giriş segment, ana üretici olmayan, sadece etiket basan firmaları çöplemek lazım ki; onu kullanan, onunla yetinen kişilerin de işine gelsin ve daha ucuza alsın. Adamlar malı aldıkları için, benim malım her şeyden değerlidir kafasına giriyorlar. Sonra fanatiği oluyorlar.

Uygunsuz davranış
Tek mantıklı cevabı sen vermişsin burada. Gamepower markası fasonum ben diye bağırıyor. Ülkedeki giriş segmenti arşa çıkarmaları da bence bu fiyatların artışına destek oluyor. Hiçbir Gamepower marka ürün kullanmam, kimseye de önermem. Ama piyasada en ucuz bunun bileşenleri bulunduğu için ve kitlenin akılsız, vizyonsuz göz zevkine hitap ettiği için; seveni epey çok. Akko'nun 2 bin liraya hall efect, 8k klavyesi vardı. 200-300 lira daha verip onu alırdım ben. Şu an aynı fiyatta mı tabi bilmiyorum. İki üç ay önce klavye almam gerekirken araştırmıştım. Böyle giriş segment, ana üretici olmayan, sadece etiket basan firmaları çöplemek lazım ki; onu kullanan, onunla yetinen kişilerin de işine gelsin ve daha ucuza alsın. Adamlar malı aldıkları için, benim malım her şeyden değerlidir kafasına giriyorlar. Sonra fanatiği oluyorlar.
Gene Bütün sosyolojik çözümlemeyi yaptığını zanneden bir arkadaş daha.
En büyük markalarda fason üretim yapıyorlar bunda sıkıntılı olan kısım nedir kimse burada kişinin yaptığı tercihi sorgulamadı sen akko alabilirsin tercihindir kimse sana neden aldın diyemez ama buraya geliyorsunuz benim para verip satın aldığım tercih ettiğim üründe tırnak içinde yorum kisvesi altında benim yaptığım tercihi sorgulamaya çalışıyorsunuz yok bu ürünler çift basıyor yok tuşları takılıyor yok bilmem ne ben sorun yaşamadım yaşamayanda bir sürü insan vardır biraz bakış açınızı değiştirin tavsiye vermek için kullanmadığın ürünü kötüleyemezsin gamepower markasını başkasının yorumlarından etkilenipte tercih etmeyebilirsin ama gelipte bana 2 gram beyninle akılsız vizyonsuz diyemezsin

Ekler

• 1000140697.webp
    1000140697.webp
    811.6 KB · Hit: 24
Gene Bütün sosyolojik çözümlemeyi yaptığını zanneden bir arkadaş daha.
En büyük markalarda fason üretim yapıyorlar bunda sıkıntılı olan kısım nedir kimse burada kişinin yaptığı tercihi sorgulamadı sen akko alabilirsin tercihindir kimse sana neden aldın diyemez ama buraya geliyorsunuz benim para verip satın aldığım tercih ettiğim üründe tırnak içinde yorum kisvesi altında benim yaptığım tercihi sorgulamaya çalışıyorsunuz yok bu ürünler çift basıyor yok tuşları takılıyor yok bilmem ne ben sorun yaşamadım yaşamayanda bir sürü insan vardır biraz bakış açınızı değiştirin tavsiye vermek için kullanmadığın ürünü kötüleyemezsin gamepower markasını başkasının yorumlarından etkilenipte tercih etmeyebilirsin ama gelipte bana 2 gram beyninle akılsız vizyonsuz diyemezsin
Sosyolojik olarak çözümlemeyi yaptığımı çözümleyen ama aslında kendi fikrimi belirtip, sadece kendi adıma konuştuğum; "ben kullanmam ve önermem" diyerek bir markayı senin demenle sevip/sevmeyeceğim sonucuna varman da senin bizatihi çıkarımlarının yanlış olduğunu doğruluyor.

Bu arada kimsenin senin tercihlerini sorguladığı da yok. Aşağılık kompleksi ile alakalı olduğunu düşünüyorum durumunun. Kullanıcı adına dahi bakmamıştım, ürünü senin satın aldığının bile farkında değilim. Benim için durum sadece bu. Ben sadece bir marka hakkında, bir arkadaşın yorumlarını beğendiğimi ve markanın "yine kendi görüşüm olan" bana hitap etmediğini belirttim.

İfade özgürlüğüdür bu. Senin sevdiğin her şeyi sevip sayamadığımız için kusura bakma kardeşim. Sağlıcakla.

Geri