Yardım Ryzen 7 5700x İn Hakkını Verecek Uygun Soğutucu Lazım

Volkan:/

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,560
dostlar idarelik şu 2 fanlı dandik soğutuclardan taktım 74 80 derce oluyor sonra alt çekirdekler 3.7 ghz düşüp ısı düşüyor performansı da düşüyor ondan dolayı maks mümkünse 1k ya bir şey lazım 1k olmnasa bile iyi olur sıfırda zor olabilir 1k altı ama önerilerinizi bekliyurum ikinci el satan varsa özeldende yazabilir

Segotep fz6 pro indirim bekle

SEGOTEP MU TH6 (1.399 TL) ve Segotep FZ6 Pro (1.299 TL) için İncehesap Cuma gecesini bekle. Endorfy Fortis 5 ARGB (1.499 TL) Şu an fiyatı harika. Kasa 14 cm. fanlı büyük bir kuleyi destekliyorsa Endorfy alabilirsin. Çok başarılı, sessiz çok iyi bir fana sahip.

İlk kez duydum bu markayı diğer arkadaşlarda bir baksın
ocypus baaydır var ya sıkıntı yok o konuda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

SEGOTEP MU TH6 (1.399 TL) ve Segotep FZ6 Pro (1.299 TL) için İncehesap Cuma gecesini bekle. Endorfy Fortis 5 ARGB (1.499 TL) Şu an fiyatı harika. Kasa 14 cm. fanlı büyük bir kuleyi destekliyorsa Endorfy alabilirsin. Çok başarılı, sessiz çok iyi bir fana sahip.
yok maks 158mm destekliyor arkadaşın kasa

bunlar sığarmı ki sanmıyorum kasasının maks desteği 158mm

ocypus baaydır var ya sıkıntı yok o konuda

yok maks 158mm destekliyor arkadaşın kasa

bunlar sığarmı ki sanmıyorum kasasının maks desteği 158mm
Kullandığın kasanın internet sayfasında, teknik özellikler bölümünde desteklenen maksimum kule tipi soğutucu yükseliği yazıyordur. Soğutucuların sayfalarında da montajlı yükseklikleri yazıyordur. Kontrol edip uyumluluklarına bakabilirsiniz.

Kullandığın kasanın internet sayfasında, teknik özellikler bölümünde desteklenen maksimum kule tipi soğutucu yükseliği yazıyordur. Soğutucuların sayfalarında da montajlı yükseklikleri yazıyordur. Kontrol edip uyumluluklarına bakabilirsiniz.
158mm işte bakalım soğutuculara da göz atayım kendime almıyorum alsam iyisini alırmda arkadaşta iyi olsun ama bütçe çıkmıyor dedi 3500x ten 5700x e 1660 süperden 4060 a yükselttik baya iyi oldu onun için

Hocam. R 7 5700X için bu soğutucular zaten yeterince iyi ve performanslı ürünler. Fazlasıyla işinizi göreceklerine emin olabilirsiniz. Daha kaliteli kule Noctua ama gereksiz pahalı. Scythe Mugen 6 çok performanslı, çok kaliteli ve sessiz fanlara sahip 2.500 lira. PCCOOLER RT720 TC ARGB en iyi Çinli diyebiliriz. 2.500 lira bandında bir soğutucu. Endorfy soğutucu, kasanız ile uyumlu ise düşünmeden alabilirsiniz. Kitguru ve farklı inceleme sayfalarında incelemeleri mevcut. Çok başarılı bir soğutucu olduğunu göreceksiniz.

Geri